A Magyar UFO Kutató Szövetség márciusban levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Hende Csaba honvédelmi miniszterhez azt kérve, hozzák nyilvánosságra a magyarországi UFO eseményeket és a magyarországi UFO aktákat - írja az ATV.hu. Megérkezett a válasz.

A magyar honvédség nem rendelkezik UFO tevékenységgel kapcsolatos dokumentációval, valamint arra utaló információkkal, hogy az ország légterében azonosítatlan repülőeszközök kerültek volna megfigyelésre: ezt a választ írta a Honvédelmi Minisztérium.

A Magyar UFO Kutató Szövetség márciusban levélben fordult Orbán Viktor miniszterelnökhöz és Hende Csaba honvédelmi miniszterhez azt kérve, hozzák nyilvánosságra a magyarországi UFO eseményeket és a magyarországi UFO aktákat.

Kalmár János, a szövetség elnöke az ATV-nek elmondta: Rengeteg páratlan felvétel illetve szemtanúk igazolják, hogy „az idegenek Magyarországot is rendszeresen felkeresik." Kalmár szerint tavaly nyáron például Siófok környékén láttak egy azonosítatlan repülő tárgyat.

Részletek az ATV.hu oldalán >>>

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
Nem baj Ati azért állj a kör közepére mit lehet tudni ... hamarabb megtalálnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
deviance
mert ha mégis leszállna valahol, akkor az pont Magyarország lenne...
mátmar
Még az a szerencse, hogy valakiknek ez a legnagyobb problémája.
sport50
magyarország jobban teljesít(?),így ufo-ügyben is!!!csak titkosították 452 évre!!!
Everest
@A Tündik bündije: ...addig amig nem tudjuk, h ami repül és tárgy - amiről csak hallottunk - az mi is lehet! Tárgy-e valóban? Vagy csak illúzió? Vagy esetleg UFO - tehát azonosítatlan repülő tárgy (objektum). Mit is akarunk hinni? Hogy is hangzik el a Hamletben a filozófikus megjegyzés, h SOK MINDEN VAN ÉGEN ÉS FÖLDÖN, MIT BÖLCS ELMÉTEK FELFOGNI KÉPTELEN.
A Tündik bündije
@Everest: Shakespeare lassan négyszáz éve halott, és azóta kicsit már fejlődött az űr,- és a légköri kutatás is. Az idézet szép, de örökké nem lehet aktuális.
Everest
@A Tündik bündije: A miértekre keressük a válaszokat. Minél többet tudunk meg a világunkról, annál több kérdés vetődik fel. Sokat tudunk már, de eleget so"sem fogunk tudni. Shakespeare-t még évszázadok múlva is játszani fogják, és a felvetett dilemmák megmaradnak, örökérvényűek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.