Humán katasztrófának is beillő munkanélküliség fenyegeti Ajkát és térségét a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. leépítése miatt a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szerint, amely ezért a kormányt teszi felelőssé.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Megvédik a munkahelyeket, mint a magánpénztári nyugdíjakat !
Jelenleg a stadionokat védi a kormány a munkahelyek helyett !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
@nyanya001: azért mert ez a munkahelyvédelem szöveg is kamu . Ha akarnák akkor sem tudnák megvédeni a munkahelyeket lásd Malév példája , csak normális ,higgadt kiegyensúlyozott tárgyalásokon és megegyezéseken alapuló jól kiszámítható gazdaságpolitikával lehet megvédeni és gyarapítani a munkahelyek számát . Nekirontunk mindenkinek politikának nincs jó vége :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Január
Miért csak Ajkát? Mi történt Borsodban, Szabolcsban és sorolhatnám, az egész rendszerváltás egy humán katasztrófa.
A külföldre vándorlás micsoda? Csak 500 000 életerős fiatalembert érint, ez katasztrófa, hogy el kellett menniük az országból egy viszonylag stabil megélhetés miatt, és ki tudja visszajönnek-e. Az agyelszívásról nem is beszélek. Ha nem lesz orvos, aki itt gyógyítson az lesz ám a katasztrófa.
tűzróka0919
@Január: Magyarországon az egészségügyi ellátási színvonal a 14. helyről a 27. helyre esett vissza az unió tagországainak rangsorába . De jó , hogy egyel bővült az uniós létszám . Másként utolsók lennénk . Ja ez a siker orr bán sikere .
Dr.luigilongo60
@tűzróka0919: Magyarország jobban telejesít!...a hülyék szerint.
tűzróka0919
@Dr.luigilongo60: 100%-ig osztom a nézeted . Viszont még mindig van belőlük vagy 1.5 millió , és ezek ha megfeszítik őket akkor is hisznek a hamis igazságnak .
Csizmás Kond
Miért nem szóltok Ferencnek, hogy csináljon valamit, ő is részvényes a MAL-ban...vagy épp az a baj, hogy csinál valamit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.