A Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget (NFÜ) kormánybiztosként vezető Lázár János miniszterelnökségi államtitkár hétfőn jelentette be, hogy a kormány akciótervet dolgoz ki a 2007-2013-as időszak uniós forrásvesztésének megelőzésére, miután az EU a 15 magyar operatív programból 13-at egyelőre nem finanszíroz. Harangozó Gábor, az MSZP elnökségi tagja pénteki sajtótájékoztatóján azt mondta, Lázár János a Csányi Sándorra, az OTP elnök-vezérigazgatójára tett megjegyzésével próbálta elfedni ezt a tényt. Ráadásul - folytatta - az államtitkár 500-600 milliárd forintos forrásvesztés veszélyéről beszélt, valójában azonban 1200-1500 milliárd forintot kellene még lekötni. A szocialista politikus hozzátette, lényegében minden uniós fejlesztési támogatás szünetel, a fennmaradó két program közül ugyanis az egyikből a fizetéseket osztják az NFÜ-ben, a másik pedig a Gazdaságfejlesztési Operatív Program, amelyből már minden pénz elfogyott. Felidézte, hogy Orbán Viktor két éve disznóólhoz hasonlította,...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ranger47
Aszonta a csúti kanász,hogy takarítani fog!Oszt még nagyobb lett a disznóólja!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@Csodapók: Na,na!A jó munkáhóó köll diploma!Mee a desznyóó megkérdi ámm,hogy van é engedíjje meg féé cédulája a ganyézáshóó.Mee ha nincs,meg deploma sincsen nekija,akkóó ganyé sincsen.Na!
Csodapók
@ranger47: Hoppá! Végre sikerült elsütnöm a humoromat,
hogy egy kemény fedelű diplomára viszonylag nehéz méretes
mennyiségű tehéntrágyát fellapátolni!
miazavalami
@Csodapók: Nekem sikerülne! :-) Csak kerülne be a tehenek közé...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.