Eddig mintegy 500 ezer külhoni magyar tette le az állampolgársági esküt- mondta Magyarország vidékfejlesztési minisztere a vajdasági Palicson tartott Szent István napi ünnepségen tartott beszédében. A Vajdasági Magyar Szövetség által szervezett rendezvényen Fazekas Sándor hangsúlyozta: fontos, hogy minél több külhoni magyar tegye le az esküt, majd vegyen részt az ország közügyeiben, válasszon, szavazzon a határ mindkét oldalán.„Ezáltal lehet ugyanis megtartani magyarságunk, identitásunk, ezáltal ölt testet az eszme, miszerint minden magyar felelős minden magyarért” - mondta. A miniszter felidézte: ilyenkor augusztus 20. táján a nemzet államalapító Szent István királyra emlékezik, aki felismerte, hogy a magyarság csak keresztényként tud megmaradni.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
"A választási névjegyzékbe való feliratkozással jelezhetik, élni kívánnak szavazati jogukkal, és részt kívánnak venni a jövő évi magyarországi választásokon. A VMSZ segít, hogy a szükséges formaságok elintézése minél zökkenőmentesebben menjen. Abban is támogatást nyújt, hogy ha valaki úgy akarja, igényelhesse a magyar állampolgárságot. A siker nemzeti érdek - tette hozzá Pásztor István."

Nem, kedves Pistike, ez fidesz-érdek maximum. Egyébként az égvilágon semmi bajom nem lenne a nemzeti összefogással, ha valóban azt a célt szolgálná, amivel hirdetik. Csakhogy ez az égvilágon semmi másról nem szól, mint a hatalom bebetonozásáról. Viki Magyarországon már nyilvános beszédet sem mer mondani, amikor Lali király birtokán (Debrecen) járt, akkor is 200 méter távolságra állították fel az ellentüntetőket elzáró kordont, nehogy valami olyan megjegyzés jusson a fülébe, ami bántaná a kicsi lelkét. A Tusványosi agymosodában meg vígan kiáll a tömeg elé, mert tudja, hogy ott még számolnak vele, igaz, most kapott az arcába némi ketchup-alapanyagot, valószínűleg aznap nagyobb adagban is fogyott otthon a xanax tabija, mint más napokon.
Szóval ebből is világosan látszik, hogy a nemzeti érdek tőle olyan távol áll, amennyire az csak lehetséges, a lényeg a szavazatszerző akció. Úgyhogy kedves határon túli magyarok, jobb, ha megemésztitek a tényt, hogyha holnap történetesen kiderülne, hogy a zsidókkal lehet meg újra jövőre a 2/3, a kedves viktor apátok tavaszig haza sem jönne Izraelből, akkor is csak kipát cserélni. Egyébként pedig, ha jövőre netán újra nyernek, de több külhoni, mint hazai szavazattal, nos ebben az esetben túl sok szépet nem jósolok sem neki, sem nektek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@A Tündik bündije: Többek között ezért kell eltakarítani a sleppjével együtt!!!
Csodapók
"Fazekas: mintegy ötszázezer külhoni magyar tette már le az állampolgársági esküt"

Ezzel szemben legalább ennyien @már külhonban: ß@rik a magyarországi állampolgárságra
human
Idióta! Nem azzal lehet megtartani a külhoni magyaroknak a magyarságukat, hogy beleszólnak az anyaország belügyeibe, hanem őrzik a kultúrát és nyelvet. Pont a lényeget nem érti az egészből.
Szent István csak azért vette fel a keresztény hitet, mert Európa részévé akarta tenni hazánkat. Na ezt a vérrel és verítékkel kiizzadott eredményt akarja Orbán most sárba tiporni.
Dr.luigilongo60
Gyűlnek a mi pénzünkön vett szavazatok ellenünk.
Undormány.
Brother Louie
Na akkor az 500 000 új honpolgárnak lehet jönni fizetni a 27% áfát országhatáron innen. Nyissanak itt bankszámlát, fizessék utána a banki adókat. Jöjjenek ide szülni Miskolcra, remélhetőleg az ő gyerekük élve marad.

És a többi és a többi...
coyote3
Sajnálom ezeket a szerencsétleneket. Dicső kormányunk kihasználja a magyarkodásukat és az "egyszerűségüket. Nyomorultak nem tanulták meg, hogy a zsírdisznó mindenkit addig használ, míg hasznot tud belőle húzni. rengeteg burgenlandi ismerősöm, ügyfelem van, náluk sosem jött szóba a magyar állampolgárság kérdése. A nagy nemzetvezető testvér nagyszerűen kisakkozta, hogy hol is kell ezzel az állampolgársággal kutakodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.