Mindennél persze többet árul el Orbán gondolkodásmódjáról, hogy kijelentette: a kormány bizottságot állít fel annak meghatározására, „milyen nagy ívű vállalásokat” tehet az ország a székesfehérvári nemzeti emlékhelyen az Aranybulla elfogadásának nyolcszázadik, illetve Szent István király halálának ezeréves évfordulójára. Az előbbi 2022-ben, az utóbbi 2038-ban vagyis 25 év múlva lesz aktuális. Tényleg ennyire sürgős volna ez a bizottság? Vagy csak kelleténél többen várnak alamizsmára? Nem jutott minden lakájnak trafik? Igazából egyik sem számít. A lényeg, hogy Orbán halál komolyan azt gondolja, hogy 2038-ban is ugyanott ül majd, ahol most, mint ahogy azt is, hogy műve István királyéhoz hasonlatos. Hol vannak ilyenkor az elmeorvosok?

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tamara2011
@nehogymá: ha hiszed, ha nem néha mégis csodálkozom. MÉG MINDIG, SOK HÍVE van. Vagy azok, akik nem tudják elviselni, csak itt gyülekezünk?!
Ez egy maroknyi csapat, a többiek - többen vannak?! Vagy csak hirdetik, hogy sokan vallják jótevőjüknek orbán atyuskát.
SZÖRNYŰ!
Ha hiszed, ha nem, falun az öregasszonyok szeretik, fene a gusztusukat. De az is igaz, a folytatásos mexikói tévéműsorok között a hírek alatt mást csinálnak.
Addig nem ér fel az eszük, meg nem is érdekli őket mit is mond a hogyishívják?!
Hidd el rémes, de igaz.
Többször megbizonyosodtam erről és nem ennek az ellenkezőjéről.
Az a legszomorúbb, hogy EZEK mennek majd szavazni!
Azt sem tudják mire és kire?!
Egyetlen nevet tudnak: orbán atyuska.
Miért?
Ezt ők sem tudják megindokolni.
Volt aki azt mondta, mer' olyan szép embör...
*
Irgalmatlan. Mi pedig itt rágjuk a csepüt, magunkat és egymást, mert látjuk azt, amit EZEK nem.
RÉMES!
nehogymá
@Tamara2011: ez valami beteges apakomplexus.kell a vezér,a tekintetes úr.a jobb oldaltól megkapják.a merengés a multba esztelen nosztalgiával.csak egy hétre kapnák meg azt az életet megváltozna a hozzáállásuk.engem nem zavar ha jobb oldali valaki,de ök nem azok.megvannak vezetve ,hisznek és nem gondolkodnak.vidéki vagyok,de szerintem városba is van belölük.én is hallgattam az elözö kormányzásuk alatt is a kommunistázást,kötöszóként.akkor se arról beszélt mi van most hanem azok a mocskos komcsik.eszméletlen.
pacsni
@Tamara2011: ha azt mondom, hogy el az orszàgbòl akkor termèszetesen az azt jelenti, hogy kulfoldre, de hova az mindegy de rosszabb ettol nem lehet.
bencemacska
@Tamara2011: Hát a tágabb család nem hülye. Pontosan megjelennek az apanázs osztáskor, utána huss. Jó őnekik az I., II., XI., XII. kerület lakás céljára. Nagyon szép villák vannak ott.
Gondolod, hogy a napi hisztiket is végig akarják asszisztálni? Már csak a két legkisebb lány lakik otthon!
mariaberta
Jézusom, de megijedtem. Lehet, hogy külföldi állampolgár leszek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.