Konkrét együttműködési ajánlattal kereste meg Bajnai Gordon Mesterházy Attilát – értesült belső forrásokból az atv.hu. Az Együtt-PM vezetője azt javasolta: válasszák külön a miniszterelnök-jelölt és az egyéni körzetek jelöltjeinek kérdését. A miniszterelnök-jelölt személye kapcsán Bajnaiék azt javasolják: egy többhetes előválasztás induljon, melynek keretében országos kampányra valamint televíziós vitára is sor kerül. Ezután a többhetes előválasztás után a felek által kiválasztott közvélemény-kutatók mérése lesz a döntő, vagyis aki népszerűbb a kutatási felmérések szerint, az lehet az ellenzék miniszterelnök-jelöltje.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@scandináv: De viki nem fog vele vitázni, mert nincs gusztusa harmadszor is végignyalni a padlót...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
soljanka
@bencemacska: Az a műsor, ahol a sapkás meg az unott arcú alig várják, hogy mielőbb vége legyen az adásnak?
Nos akkor a 10 sms-ező - ha van annyi- nem igazán adhat releváns választ.
bencemacska
@soljanka: Nem hivatalos közvélemény kutatás, de miért mindig Mesterházy kapja a legtöbb SMS-t? Van egy jó szoftvere, vagy egy jó baráti társasága? Csak kíváncsi vagyok!
soljanka
@bencemacska: gondolom a stábja nyomja az sms-eket :)
spu00
Gondoljanak bele, az egész szocialista, kommunista katyvasz gazdaságilag ment tönkre-kiállítási példa É-Korea-, akkor miért ez a nagy mellény?Nincs egy épkézláb elgondolásuk a hitel felvétel kivételével, mert akkor a hitelező diktál, s nem kell semmit sem csinálni másképp, s már a hivatkozás is meg van.1997-ben Bokrosnak volt egy önálló gondolata, s mindjárt 28% lett az infláció, gondolom ez kell Önöknek? meglepődnének, hogy esetleges előválasztás milyen bukással járna, az érdektelenség miatt.
ugyvedur
Mindenki mehet a jó édesanyjába, szomorú, méltatlan hatalmi harc, csak a pozícióért megy a verekedés! Hol vagyunk mi "mezei" állampolgárok ebben a sakkjátszmában?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.