Ünneppel indult a hét, melynek második fele már fesztiválhangulatban telt. Kőszegen a Tranziton számos ismert politikus jelent meg és cserélt eszmét különböző témákban. Eközben Bajnai Gordon is szolgált újdonsággal, amellyel eléggé meglepte a szocialistákat. Gyurcsány Ferencnek és Veres Jánosnak a Sukoró-ügyben kellett referálnia. Az MNO heti összefoglalója.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ha tanácsadó lennék, akkor azt mondanám, hogy Bajnai és Mesterházy, sőt Gyurcsány is , hármasban menjenek kampányolni. Legyen végre mindegy, hogy ki lesz a miniszterelnök. Én ezt befolyásolni nem tudom, de leírni igen. Biztos vagyok abban, ha hárman, Bajnai, Mesterházy és Gyurcsány kampányolnának, az Orbán is beijedne és ez nagyon hasznos lenne. Az idegei ezt nem bírnák elviselni, mert nem tudná kire kell támadni. Pótszerekhez folyamodna, amelyek az esélyeit még jobban rontanák. Érdemes lenne ezt megpróbálni, mégpedig úgy, hogy ne derüljön ki, hogy hármójuk közül ki a potenciális miniszterelnök.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Manhattan: Ez szerintem is jó megoldás lenne. Nincs ezeknek tanácsadójuk? Úgy viselkednek, mint az ovisok :(
Manhattan
Tudják ezek a bugyuta szocik és a vele szövetségre semmiképpen lépni nem akaró maradványpártok, hogy milyen szélesen vigyorog most Orbán Viktor? Viktor azt tette, amit kellett tennie, a hatalma megszilárdításáért. Megosztotta az országot. És a sok birka és agymosott országában ki várhatja ezek után, hogy Magyarország megmarad? Minden pártnak össze kell fogni és a következő kormányban mindenkinek kell kapni egy miniszteri helyet a békesség kedvéért. Ha ez nem lesz, akkor a Fidesz olyan diktatúrát, vagy anarchiát teremt ebben az országban, amire még nem volt példa. A turáni átok sajnos a Magyarságra most is hat!
Szvetlana
Majd most fog kiderülni, hogy mégiscsak kellene az a fránya Gyurcsány!
marlin
Hogy ez az MNO milyen okos!! :))
Mint tavalyi kos az idei szarvával!!
Manhattan
Mai napig az egyetlen politikus akinek szívből jövő - ezért hihető - önkritikája volt és van! Rendesen meg is bukta ezért a sok "magyar becsületes" politikus! (Van ilyen ma?!)
vakvillám
emberek .nem kell aggódni a,választást jövőre a baloldal nyeriNem marad nekik semmi---igy aztán nagykoalíció lesz! fogadjunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.