A földön húzták végig az utcazenészeket, mert "nem fizettek helypénzt".

A Savaria Karnevál látogatói között évek óta megszokott már, hogy az utcán járva lépten-nyomon mutatványosokba, dobosokba, tűzfújókba botlanak a napnak bármelyik szakában. Rögtönzött tűzfújó-bemutatókat, kardot csörtetve vonuló légiósokat, dobosokat vagy régi puskákat elsütő hagyományőrzőket is szívesen nézik az emberek – írja a nyugat.hu.

Idén szombat éjjel is hasonló, "instant" kongadob-koncert kerekedett a Borok utcájában, aminek végül a rendőrség vetett véget.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A betiltott gárda rendőri felvezetéssel emlékezhetett a Hősök terén,
a békés utcazenészeket a földön húzgálják !
Gratulálok a rendőrségnek !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pisti271
2006-ban egy hangyányival több indok volt.
pbalage
a pintérke sanyikácskát most már meg kéne fenyíteni egy kicsikécskét... elpattant az agyam a köcsögség netovábbján. Ekkora parasztokat, mint a fideszesek. (ha kell egy tonna kockakő, importálok, ingyen átadom)
excep
ehhez értenek meg a trafipaxhoz szemétládák
silber13
Hogy mernek zenélni, táncolni, hogy merik jól érezni magukat? :-)
bakegya
Gratulálunk pintérsanya főidomárnak!Így tovább Orbánvitya,írtsd a mi maradék ifjúságunk!-majd szaporodnak a tiborckáid a nemzeti kormányod állatkertjében jól fognak mutatni.
nyanya001
A betiltott gárda rendőri felvezetéssel emlékezhetett a Hősök terén,
a békés utcazenészeket a földön húzgálják !
Gratulálok a rendőrségnek !
dömdödöm
bangladesi vagy pakisztán mintájára létrehozott tetű egy rendszert sikerült összehozni az biztos . Kadafihoz hasonló líbia vagy a securitates románia szépen alakul ,gratulálunk hozzá ! :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Mobil123
Na @entero: talán erre kéne valami gratulációt írnod a vezírnek és társainak!! Éljen a demokrácia mi??? Köszönjünk!!! (qrva helypénz miatt?? Ha megállok egy kirakat előtt akkor is majd talán helypénzt kell fizetnem, mert esetleg a telefonomból pl. szól közben a zene mert hív a főnök , és hát mit ne ondjak a melós telefonszámokhoz a Bikini: Csak dolgozni ne kéne című nóta van beállítva!?? Tudom hogy ez egy kicsit túlzás amit írok de lehet hogy ez fog jönni??)
hallgatag
@Mobil123: Többszázezer kommentelö helyett irtál, KÖSZÖNJÜK !!!
hallgatag
Pintérsanya szerint : Rendet csinálunk...
Egy utcazenész 4 rendör ellen...
Bátorság, elvtársak !!!
A Tündik bündije
Valaki igazán szájbarúghatná már ezt a lárvaarcú f@sz sintért...
pacsni
@A Tündik bündije: majd eljon neki is az idelye, mint a tobbinek, de elkell menni szvazni 2014-ben ès tudni, hogy kire kell tenni a keresztet, ha nem mennek el sokan akkor marad a viki! EZ TUTI.
soljanka
Hát nekem összeszorult a szívem, ahogy a videót néztem...

Sehol egy kigyúrt, agyonvarrott ,120 kilós, viperás, késes norvég, és rögtön milyen bátrak a fiúk.
Fiatalok, irány Észak-Korea, ehhez képest az már lassan jogállam.
Manhattan
A békés karneválozókat szétverik, akik amúgy is részei egy turisztikai eseménynek, de a fasisztákat, akik meg szégyent hoznak az országra nyugodtan engedik felvonulni és avatást tartani a Hősök terén...
Mobil123
@hallgatag: Voltam már a Savaria Karneválon, és nagyon színes forgatag. Nekem tetszet. De azt , hogy utcazenészeket rendőrök vigyenek el mert nincs helyfoglalási engedélyük azért az mégis csak nevetséges!! Ezek szerint a rendőrség erre való?? Azelőtt a" mocskos Kádár rendszerben" a helyi tanácsa adta ki ezeket az engedélyeket, és Ők is ellenőrizték . (legalább is ahol Én dolgoztam ott így működött!!) Mi az hogy a rendőrök elvisznek két kongás fiút mert játszottak?? Talán inkább az volt a baj, hogy többen álltak meg körülöttük a kelleténél, és ettől már be kellett sz@rnia a helyi politikai bagázsnak talán?? Ha a két kisgyerek két-két botot csapkod össze és abból megfelelő ütem lesz, és netalán őket is körbe állják az emberek és tapsolnak akkor őket is elviszik a rendőrök, mert nincs helyfoglalási engedélyük?? Na ne!! Ez az orbáni demokrácia!!
hallgatag
@Mobil123: Megint együtt gondolkodtunk !!!
puki
Rendőrállam, diktatura.
A nép meg tűri mint a birka.
Csodapók
@A Tündik bündije: ma, 11:06
Ez nem volt szép Tőled! :)
Nincs elég baja a külsejével?!
Nincs elég baja a belbecsével?!
Ráadásul az a rohadt sok pénz is nyomasztja...
hallgatag
Ez a cikk 20:28-kor jelent meg:
" Savaria karnevál - a rendőrök "kérték", hogy hagyják abba a dobolást..."
Ez pedig 23:23-kor ...
" Rendőrök verték szét a karnevált Szombathelyen..."
Akkor most ki hazudik ???
hallgatag
@űrbán: Hát persze, hogy megnéztem...azért kérdeztem...
én a 20:28-asra tippelek, hogy magyarázkodás,vagy kamu...:))))))
vigyorgó
@Manhattan: ha jobbikra gondolsz akkor előbb kulturálódj te ajvékoló rettegő.Bántottak már téged? A sirató falnál voltál már?
Endy
Gyáva banda , ha balhé van elmenekülnek onnan,aug.20-án meg se mertek szólalni ,ott röhögtek a Duna parton amikor a sok cigány ordibált és minden féle hülységet árult,a két büdös fő fejtöl ilen az egész ország sajnos a másik se jobb
P-Márta
'puki
Rendőrállam, diktatura.
A nép meg tűri mint a birka.'

hát igen, ez ÉRTHETETLEN ! - mutyik hátán mutyik, 383 milliárdnyi magánnyugdíjpénztári vagyon kirablása a kasszájukból, 47 új adóval sarcolják a népet, míg ők Csauszeszkúék módjára DŐZSÖLNEK MINDEN FÖLDI JÓBAN,
a többi meg menjen ahová akar, aki meg itthon marad, az örüljön, hogy él...

és az ITTHONI MAGYAR EMBEREK, mint a BIRKÁK HALLGATNAK !!!
Antall idején pár forintos benzinár emelkedésért egy ország mozdult meg, nem is akárhogyan, most meg a taxisokat is kényszerítik mindenféle rendelet szerinti megjelenésre...
Borzalom, ami itt van!
totyika
Megnéztem a videót,és tényleg szörnyű!! Ez volna a hazám,ahol igy bánnak az emberekkel!! Ez demokrácia??!! Ez egy nagy szar kedves Viktor!!! A rendőrség meg szégyelni való dolgot művelt!! Remélem lesz folytatása az ügynek,és egy pár zsaru repül!!!
P-Márta
@totyika: S, ha belegondolunk, ha hasonló megmozdulás lenne, mint amit 2006-ra Orbán sunyi módon megszervezetetett, még elképzelni is TRAGÉDIA, amit Orbán tenne, tetetne a csatlósaival.
Egyébként már lassan milliárdokért védik Orbánt, de KIKTŐL FÉL ENNYIRE ??? - mi oka van félni? - ezt ő tudja és nagyon jól tudja, de eljön az ideje, hogy MEHET...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.