Az MSZP szerint bár Orbán Viktor miniszterelnök és a Fidesz egymillió új munkahelyet ígért, ebből három és fél év alatt nem teljesített semmit.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

UKKAals
A KSH 2010-től azt a 80.000 diákot is foglalkoztatottként tartja nyilván akiknek kötelezően be kellett jelentkezni a diákmunka szövetkezetek valamelyikébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
A munkanélküliség akkora ,hogy mérni sem lehet.
Mi van a külföldön dolgozó fiatalokkal?
Azokat ,hogy tekinti a hatalom ?
Mulatóhellyel rendelkezőnek,vagy kivándorlónak?
UKKAals
Valóban ha ismerősökkel futok össze minden esetben szóba kerül a mérhetetlen munkanélküliség. Jó esetben egy családtag dolgozik az is külföldön. És intézi a helyet a többi munkaképes családtagnak ami vagy bejön vagy nem. Addig a család nyugdijasa a fő megélhetési forrása.
almosd
Statisztikai hazugság az egész ,még mindég sok a hiszékeny ember .
UKKAals
A bérterhek azonnali jelentős csökkentésével új munkahelyek jönnek létre. Miért nem csökkentik? Az üzemanyag árának jelentős csökkentése lenne a rezsicsökkentés. Miért nem csökkentik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.