„Ilyet még az SZDSZ se csinált velünk” – az MSZP kiakadt Bajnaiékra. Ha az Együtt 2014 nem fogadja el Mesterházyt, sok jóra nem számíthat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Powerforce
Elég volt most már ! Fogadjátok el Gyurcsányt közös jelöltnek és induljon a választási koalíció Orbán ellen az összes baloldali párttal, mer ha nem, ti lesztek a felelősök azért, hogy Orbán kap még négy évet !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Powerforce
Elég volt most már ! Fogadjátok el Gyurcsányt közös jelöltnek és induljon a választási koalíció Orbán ellen az összes baloldali párttal, mer ha nem, ti lesztek a felelősök azért, hogy Orbán kap még négy évet !
nemkati
@Powerforce: Ajjaj. Már látom előre, hogy 0rbán marad, az "összefogás" meg 4 évig egymást vádolja, hogy ki a felelős. :(
Hellcat
@Powerforce: Gondolod a meseházi engedni fog a hatalomvágyának? Nemhiszem...inkább hagyja a fideszt nyerni a vadbaromja.
vukkocska
@Powerforce: Ezek - szerintem - csak hergelések. Az MSZP éppen tegnap döntött úgy, hogy amíg nincs előrelépés, senki nem nyilatkozik. Vagy kitalációk. Szerintem minden ilyen nyilatkozat arra megy ki, hogy az emberek unják meg az ellenzék tesze-toszaságát, és el se menjenek szavazni. Orbánék mindig erre játszottak, hogy embereket egymás ellen uszítani. Oszt meg és uralkodj el alapján. Mi meg harapunk rá, és rohadt mérgesek leszünk. Bízzatok abban, hogy lesz megegyezés, és aki le akarja váltani Orbánékat, el is mennek szavazni. Majd 221 nap múlva visszaolvassuk a kommentjeinket, meglátjuk, kinek lett igaza. Remélem nekem :)
dr. prédikátor
Mesterházy, Bajnai!! nem kellene már félretenni az ellenségeskedést és végre összefogni hogy le lehessen váltani a cigust??Addig amíg így marakodtok a koncon sohse juttok előre!Mesterházy! neked pedig be kellene4 látni hogy egyedül csak a Bajnai jöhet szóba mint miniszterelnök! Ő már bizonyitott, te pedig N E M vagy alkalmas miniszterelnöknek!!Meddig fogtok még tökölni??A vita meg a lejáratás helyett már végre össze kellene fogni! Nem egymásra mutogatni!A fidesz meg csak röhög rajtatok ahogy egymást marjátok! Ébredjetek már fel!!Mesterházy! Állj félre a Bajnai elől, mert ha nem igy teszel akkor esélyetek sincs arra hogy ezt a mocsok kormányt leváltsátok!!!
entero
@dr. prédikátor: Ahogy mondod, csak röhögünk rajtatok:-)))))
dr. prédikátor
@entero: Komám ! rajtam te nem röhögsz,mert én se a Bajnaihoz se a Mestreházy hoz pláne nem tartozom!!!
entero
@dr. prédikátor: Annál inkább, mivel Kádár már nem jön vissza, de Thürmer sem lesz miniszterelnök soha...:-))
adrenalink
@entero: 16:11-re Úgy látom, nem csak a Tokaji Aszútól hízik a májad:-)
entero
@adrenalink: A Tokajitól kevésbé, mivel mértékkel iszom:-))
amaramaistanna
@dr. prédikátor: Észrevehetnéd,hogy Bajnai nem ellenségeskedik.Az a különbség kettejük között,hogy Mesterházyt a hatalom érdekli,Bajnai Gordont pedig a haza sorsa.
szöszmösz
Jó lenne, ha nem hagyná egyik fél sem, hogy provokálják és egymás ellen uszítsák Fére kellene tenni a hiúságot, az erőmutogatást és a közös cél érdekében akár fájdalmas kompromisszumot is kötni. Ez az egyetlen esély arra, hogy változtassanak, vagy majd győz a nevető harmadik.
amaramaistanna
@Powerforce: Gyurcsány előbb tisztázza magát a diplomamubkája schmittelése miatt!Másrészt az agresszív kommunikációja szintén egy hataloméhes egyedet takar.Nem hiteles személy,ma igazi,önzetlen államférfira van szüksége az országnak!Talán kevesen tudják,hogy GYF. és BG. között azért romlott meg a kapcsolat,mert Gyurcsány szerette volna,ha Bajnai a miniszterelnöksége alatt azt teszi,amit Gyurcsány akart.Bajnai Gordon elegánsan lerázta magáról ezt a Gyurcsány nyelvű koloncot,és a gazdasági válság közepette ,növekedési pályára tette az országot,amelyet a fidesznyikek szétbarmoltak.
entero
@amaramaistanna: "Bajnai Gordont pedig a haza sorsa." Be tudnád linkelni azt a viccújságot, amiben ez olvasható? :-))
coni
Eredetileg Bajnai nem akart pártot alakítani, de tavaly október 23 után kiderült, hogy az MSZP pont úgy és ott akarja folytatni, ahogy 2010-ben abbahagyták, ráadásul azt is csak 2018 után. Addig hagyná a fidesz fiúkat hogy kirandalírozzák magukat.
Értelmetlen lenne ha Bajnai alávetné magát a szoci zsarolásnak, mert lehet akkor ketten együtt kevesebb szavazatot kapnának, mint csak az Együtt14 külön, hiszen Bajnainak nem fogják hagyni, hogy betartsa az ígéreteit és akkor valóban elérkezünk az egypárt rendszerhez. Mesterházyt dróton rángatják a korrupt mamelukok.
Mobil123
Na lőjétek ki egymást mind!! Úgyis "csak" EGY maradhat !! A hatalom mániás fene egyen meg benneteket!!
aborisz
@Mobil123: csak egy maradhat a győztes meg kapja el a madár influenzát!!
bencemacska
Az MSZP és az LMP 2018-ra készül. De miért nem mondják ki nyíltan? A Schmuck megmondta, csak Mesterházy lehet a ME. Azt persze nem mondta meg, hogy mit csinálna ME-ként.
gabrella
Gyurcsány nélkül az ellenzék lepkefing.
marlin
@dr. prédikátor: ma, 16:23
Ezt a pártidióták nem értik!! :))
marlin
A történet: A Meseházy három évig szines üvegcseréppel vakargatta . . . . . !!
Majd miután 2012 októberében a korábbi álláspontját revidiáló Bajnai szervezni kezdett egy ellenzéki mozgalmat a regnáló "Nemzeti Együttizélés" elzavarására, "beindult" az MSZP és a hatalom orientált Meseházy a "szereplésével biztosítja", hogy az Orr bán nyugodtan hátradőlve a karosszékében tovább folytassa a szintén hatalom orientált ámokfutását!!
Ez van!! :-((
marlin
@entero: A doktor is tudja, én is tudom, nálatok meg nem a szomszéd!! :))
entero
@marlin: Honnan tudod, hogy az én szomszédom kire fog szavazni? :-)
marlin
@entero: Érdekel
bárkit is, hogy egy titkos(?) szavazáson Jenő, vagy Jakab kit preferál?? :))
Én csupán azt szíveskedtem(!) közölni, hogy a szomszédod nem pártidióta!!
Gondolom ő is szívesen veszi ezt a minden tekintetben pozitív véleményt!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.