A rendteremtést hirdető Jobbik a saját háza táján sem képes rendet tartani. A párt végképp eltévedt a különféle gárdaszervezetek labirintusában, a parlamenti szélsőjobboldal hátországában már nem is mély törésvonalakról, hanem masszív frontvonalról lehet beszélni. Ráadásul új szereplő tűnt fel a színen: a Magyar Hajnal, amely – görög mintára, Lenhardt Balázs volt jobbikos képviselő részvételével – akár párttá is alakulhat – írja a Népszabadság.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Na a jobbik is ugyan ugyan kusza mint a baloldali ellenzék. Nagyon kíváncsi leszek a jobbik a sok prédikálás meg minden után behódol-e a fütyisznek jövőre.
moiszikf
A nemzeti radikális oldal soha nem volt és nem is lesz teljesen egységes,viszont mindig egyfelé húznak. Folyamatosan vannak és lesznek viták,de Mesterházy-Bajnai szintű cirkusz soha nem lesz.
Antos
Nevetséges!
Ez a valami, azért nem nevezem pártnak mert még bejegyezve sincs, esélytelen bármire is.
Azt mindenki tudja, aki a politikában otthon van, hogy egy pártnak minimum 1,5-2 év kell ahhoz, hogy felálljon egy választásra, hacsak nincsenek mögötte milliárdok.
Az is lehet, hogy én tévedek és Pősze Lajos megfinanszírozná Lenhardték kampányát.
Méghogy Lenhardt Balázs?
Nevetnem kell!
Ez az ember valószínűleg egy nagy nulla!
A Jobbikba személyesen Vona Gábor hívta meg Pősze Lajossal együtt és mindjárt ki is nevezte a gazdasági kabinet élére, félreállítva az addig ott dolgozókat.
Valószínűleg ez egy igazi ejtőernyős törtető, egy beképzelt fasz, ráadásul valószínűleg igen buta is. Pősze Lajos családi barátja, aki mellesleg a gyerekének állítólagos keresztapja.
valószínűleg Vona jobbkeze volt, a jobbik belső tisztújításaikor ő volt az az ember, akire rá lehetett bízni azt a feladatot, hogy hívogassa fel azokat a szervezeteket akik renitenskedtek és nem a Vonáék által preferált embereket akarták jelölni megyei vagy országos pozíciókra, igen nagy valószínűséggel ő volt az az ember, aki a szervezeteknek megmondta, hogy kit kell jelölni, vagy kiket kell megválasztani, kit akar a vezetés és kiket nem.
Elképzelhető, hogy ajánlatos volt azt jelölni, vagy arra szavazni, akit ő ajánlott mert könnyen a székébe kerülhetett az alapszervi vezetőnek a renitenskedés, vagy akár fel is oszlathatták a szervezetet.
Erre több példát is láthattunk az utóbbi időben.
Ez az ember egy igazi hátulról mellbe figura.
Mindíg azt gesztenyét szedi fel, amit más kapart ki.
Én nem grundolnám ezt az igen "gerincesnek" valószínűleg semmiképpen nem nevezhető embert.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.