A rezsicsökkentés folytatása és a kisgyerekes család támogatásának bővítése szerepel elsődlegesen a Fidesz szerdán kezdődő frakcióülésének napirendjén - mondta Rogán Antal frakcióvezető a Magyar Nemzetnek. Szerinte igazságot kell szolgáltatni a devizahiteleseknek, így a költségeket a bankoknak kell viselniük.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kamazuka
Emlékszem annak idején a tőzsdei spekulációt követően az állam segített a károsúltaknak,pedig senki sem kényszerítete őket,hogy a tőzsdén kockáztassanak.
Ha régen a bankokátverték az ügyfeleiket Rogán szerint,akkor ezt a k kormányok lefalazták.
Ma nem kell átverni senkit.Tegyél pénzt a bankba,s várj.Kis idő múlva jön a levél,hogy a bankszámládról lefogyott a betett összeg.
Hát ezt hívják hűtlen kezelésnek?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Brother Louie
Hát akkor téged is jól átvertek a 60 milliós lakáshiteleddel te szerencsétlen.

Bár a többség megelégedett 15-20 millióval.
A Tündik bündije
@mariaberta: Őt is elkapta a Mekk-Mester betegség. Azt hiszi magáról, hogy azért, hogy gombnyomogatással hozzájárul a törvényalkotáshoz, már mindenhez ért.
tivoli
Nyikhaj rogántóni. Megvan még a hátiszatyrod?
coyote3
@kacsa0707: Én még azt tanultam , hogy semmi sincs ingyen. persze azóta nagyot változhatott a világ, amit én valószínüleg átszundikáltam :) Elmeséled nekünk, hogy működik a kamatmentes hitel? :))))
kacsa0707
@coyote3: Szívesen ez úgy működik, hogy az áruházban kiírják az árú árát, ami magába foglalja a kezelési költséget, és a kamatot is ( THM) jön a balga vevő, és megveszi készpénzért, így kifizeti az árú értéke után járó THM-t a balga a másik pedig kifizeti egy év alatt . Egész pontosan így néz ki az ingyenes
mariaberta
@aremy: Persze, hogy régen, de azért emlékszünk rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.