Péntek reggel a Rómer Flóris útról nyíló, a parkon keresztül vezető gyalogosjárdát is rohamtempóban elkezdték felújítani - számolt be az Index.

Az Index tudósítója megkérdezte a munkásoktól, miért éppen most újítják fel a járdát, amire azt a választ kaptunk, hogy "mert lesz az Orbán lány esküvője és addig be kell fejezni".

Ruhájukra a Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft. van írva, amelynek képviselője telefonon azt mondta, rengeteg helyen dolgoznak az országban, így nem tudja pontosan megmondani, ők dolgoznak-e a Mechwart téren.

A parkban péntek reggel nagyjából tíz másik munkás is dolgozott zöld kertészeti munkaruhában, ők az avart szedték össze. Az Indexnek elmondták, körülbelöl havonta szokták takarítani a parkot. Egyikük hozzátette: szerinte a mostani takarítás azért esett péntekre, mert szombaton lesz a miniszterlenök lányának az esküvője.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

craven
pff... mindennek tökéletesnek kell lennie,a pénz nem számít! Majd mi kifizetjük te tetves!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
craven
pff... mindennek tökéletesnek kell lennie,a pénz nem számít! Majd mi kifizetjük te tetves!!!
pbalage
asszem jó fej ez a Ráhel. Olyan mattot adott a faternak ezzel az esküvővel, amiből nem nagyon tud kimászni.
Polygoner
Nem baj, lassan kikátyúzzák az országot:D
Manhattan
Elcsalom felénk is az ifjú párt... Szarok az útjaink...
Nyuszicsibe
@pbalage: mondjuk más pénzén nem nehéz "jófejkedni"... asszem' én inkább más jelzőt használnék Ráhelkára.
JAJMÁR
Rossz a szervezés, kapkodnak! Biztos, hogy mindent sikerül leaszfaltozni?? Csak nehogy ragadjon... :D
leszúrt rittberger
Nemhogy elmentek volna valami Seychelle-szigetekre, mint a legtöbb sportoló, celeb, híresség és senki nem foglalkozna velük...
coyote3
@leszúrt rittberger: Ne hülyülj! Ott hogy aszfaltoztak volna???
Manhattan
Ez az orbán esküvő...meg a kátyúzás megint csak egy porhintés a poor nép szemébe. Hogy ne vedd észre azt, hogy az orbán kormány 20-30 szoros haszonnal árulja a magyarságot külföldieknek jó pénzért... Úgy hogy rogán tóni mondja meg, hogy ki az a 7 csókos ember, aki az új üzletet közvetítheti a dúsgazdag külföldi és az állam között... A lényeg, hogy értsd...: .orbán bárkinek ad magyarságot, letelepedési engedélyt, útlevelet az únióba, aki hajlandó rengeteg pénzt fizetni érte úgy, hogy magyar államkötvényt vásárol. No, nem az államtól, vagy banktól, mint normálisan, hanem 7 magáncégen keresztül, mint közvetítők, akik közül 6 külföldi adóparadicsomba van bejegyezve!!! És akiknek a körvetítési díja 8-9 számjegyű jutalék !!! (szegény Tocsik Márta, ha még élne, sárga lenne az irigységtől), Szóval akár terrorista az alkaidától vagy bárki, mondjuk egy fegyver vagy kábítószer banda...teljesen mindegy, hogy ki csak fizessen, az magyar lehet.!!! ... De mit szól ehhez a sok turul által kipottyantott ősmagyar??? Megkapják a közvetítés jogát??? Áruljuk a hazát, vigye , akinek kell, csak fizessen sokat érte... Ez a legalja.. Ennél lejjebb nincsen... Pénzmosás... bűnözés... maffia...állami működtetése kontroll és számonkérés nélkül... A jelenlegi magyar kormány egy terrorszervezet orbánnal az élén!!! ... És mi a főmaffiózó lányának az esküvőjén csámcsogunk, mind ha az évszázad esküvője lenne ez a lumpen buli...:(
coyote3
"amelynek képviselője telefonon azt mondta, rengeteg helyen dolgoznak az országban, így nem tudja pontosan megmondani, ők dolgoznak-e a Mechwart téren."
Ez így eléggé hihető...:)
sheriff
@Nyuszicsibe: Ne bántsd Ráhelkét! Nem ő tehet róla,hogy ilyen apja van!!
hallgatag
@Manhattan: Pármillió magyar ember véleményét foglaltad össze
KÖSZÖNJÜK !!! Ha még ezek után is 2014-ben,választáskor,
akinekmás a véleménye, lássa a kárát, ha odateszi az x-et !!!
bakegya
Dilimozi-állampénzen-az állam, álompártjának!
hallgatag
...Ruhájukra a Puhi-Tárnok Út- és Hídépítő Kft. van írva, amelynek képviselője telefonon azt mondta, rengeteg helyen dolgoznak az országban, így nem tudja pontosan megmondani, ők dolgoznak-e a Mechwart téren...
Na ezt kellene ellenörizni a NAV nyomozóinak...
Mi az, hogy nem tudja, hogy ott dolgoznak a munkások ???
Ezek szerint feketén csinálják, mint a lagzihoz vezetö ut kátyuzást, a kertészek, a templomfestök...Aztaqrwauristenit ennek a " szent" erkölcsös bagázsnak...Kicsi tiborcka
elmondhatod a haverjaidnak, hogy micsoda nagy ember lettél 27 évesen...
Egy esküvö, és lagzi azért legyen magánpénzböl, viktorka ne akarjon erre a napra mindent megcsináltatni...állami pénzböl...ennyire sürgössé vált???
Hàt még holnap mi lesz, ha a magyar focisták kikapnak Bukarestben...
Viktorka addig kijózanodik ???
bretagne
@GeoCravker: Igen, máris elképzelem!!!
Brother Louie
@hallgatag: Ők ilyen zombi felújítók. Unatkoznak és járják a várost, hol lehet szépítkezni. Ilyen is van.
Brother Louie
@hallgatag: Szerintem nem csak a NAVnak, bár azok nagy ívben szarnak az ilyenre.

Mondjuk, ha elcsapja az egyik munkást egy autó van beledöfi a saját lábába a csákányt akkor mi a f@szt mond a Munkaügyi Főfelügyelőségnek: nem tudom hol dolgoznak a saját embereim?
Dr.Doktorovics trinitron dr.
Országjáró körútra nem akarnának menni véletlenül??
hallgatag
@Brother Louie: Csináljatok mindent, majd jönnek az ügyvédeim, oszt megvédenek, oszt jónapot !!!...Mondja a vezííííír !!! Ki mer odamenni ellnörizni???
Mert egy demokráciában ez elképzelhetetlen...
mátmar
Már dolgoznak a virágkertészek is! Nagy Vezetőnk lába elé készítik elő a rózsaszirmot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.