A DK elítéli a bukaresti válogatott meccsre induló magyar ultrák konyári akcióját. Sokadszorra bizonyosodik be, hogy ma Magyarországon a futballhuligánok és az újnácik között szoros együttműködés van - írják.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A "kivonuló rendőrség" megállapította, hogy a kiskorú tanulók középületben történt megfélemlítése nem bűncselekmény!! Hmmm!!
A "kivonuló rendőrség" megállapította, hogy az iskola körbehugyozása, (ami például engem megbotránkoztat) nem bűncselekmény!! Nmmm!!
A "kivonuló rendőrség" droidjai egy a Lajtán túli országban maximum WC-s nénik lehetnének!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
Biztos, hogy úgy történt az eset, ahogy a hvg leírta? Ott voltak esetleg a lap munkatársai és látták, hallották, fotózták a dolgot? A székely himnuszt valóban elénekelték, sőt a magyar himnuszt is. Voltak olyan "elvetemült" szurkolók is a buszon, akik leszálltak és elszívtak egy-egy cigarettát. Egyébként azért kerültek arrafelé, mert volt felszálló a buszra... Szép történetet írt le a hvg és az atv egyetlen hibája, hogy nem igaz. Remélem, hogy kiigazításért perelni fogják mindkét médiát!
mátmar
Aki az aszfaltot összekarcolja azt elviszik és egy év börtönnel fenyegetik! Ezeket a szemeteket a végén még meg is dicsérik. Ez is jellemző független rendőrségünkre!
nyanya001
@lenhardtibolya: Mint kiderült, egyéb aljasságra is képesek voltak
a védencei csak el kell olvasni a róluk szóló híreket !
Mit műveltek a meccs előtt, alatt, és utána, majd hazafelé szétvertek 15 vasúti vagont !
Micsoda ártatlanok !
Dr.luigilongo60
@lenhardtibolya: Ha kigazításokat akar látni Ibolya,akkor olvasgassa az MNO-t sűrűn,ott talál bőven belőle.
kkalman
Terjeszteni kell valahogy a mély magyar kultúrát. Ha másként nem megy, akkor iskola körbehugyozásával, bukaresti randalírozással, vonat szétverésével.
Ha meg valaki meg akarná akadályozni mindezt, akkor a rendőrségtől is lehet segítséget kérni, hogy ne engedje a kultúra terjesztői közelébe a kultúrtevékenységet akadályozni szándékozókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.