Újabb frontot nyitott Bajnai Gordon ellen a Fidesz, egy másik cég tönkretételével vádolva az egykori miniszterelnököt. Zsigó Róbert szóvivő szerint a "Bajnai család üzleti sikereinek titka: másokat tönkretenni és kisemmizni". Zsigó a devizahitelesek helyzetéről, valamint az áthárított tranzakciós adóról is beszélt az MTI-nek.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
@Pálinkafőző Rézüst: Ez idiótább még a Selmeczinél is
pedig az se piskóta !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Bizonyítékok kellenek Zsígó megmondó polgár-elvtárs . Anélkül csak hazugság ! Bajnait lehet sz... rozni , de a családját is belekeverni GUSZTUSTALANSÁG . Szerintem a per lesz és kemény anyagi vonzata is lesz .
kiskutyauto
De apuciii... ugye a Simicska-Orbán-maffia, nemzeti focialista birodalmának sikere titka nem pontosan ugyanez csak kb megszorozva ezerrel...? Ugye nem apuciii...?
RÁKOS
@hallgatag: ő is csak azt mondja amitt papiron elétesznek az ujkommunisták ...olyan mint a sleimgecigabika
szablyafűrész
Ez a szerencsétlen intézeti szökevény Zsigó, inkább egy jó ügyvédet keresne magának, mert Bajnainak ismét lesz egy nyertes pere...vele szemben !
ranger47
@coni: Csak a bitang fideSS-eSS nyaloncok figyelmeztetésére! Bajnai fel is fogja göngyölíteni a mocskos bukott fideSS maffiát!még 234 nap!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.