A Facebook-oldalán közölt megjegyzése szerint a Dunába lőné Alföldi Róbertet az a Szepesi Zsolt, aki 2010-ben országgyűlési képviselő-jelöltként rajta volt a Fidesz-KDNP Hajdú-Bihar megyei választási listáján, s aki korábban a Magyar Vállalkozók és Munkaadók Pártjának megyei elnöként szerepelt a médiában. A Nemzeti Választási Iroda honlapján megtalálható, 2010-es nyilvántartás alapján Szepesi Zsolt a választási listán az utolsó előtti, huszonharmadik helyre került olyan emberek társaságában, mint Kósa Lajos debreceni polgármester, Rácz Róbert jelenlegi kormánymegbízott és Halász János kulturális államtitkár. Amint azt most a debreceni vagy.hu online újság írja, a férfi újabban az István, a király című rockopera kapcsán hallatott magáról. Az Alföldi Róbert által rendezett előadásról a 41 éves férfi ezt írta (betűhív közlés szerint): "Hát én a rendező kisasszonyt biztosan belelőném a Dunába,,a jó kurva anyát ábrázolja a földről evő disznóknak ne a Magyar embereket!! Undorító hányadék...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Szomorú hogy a 21. században egy ilyen kijelentés egy európai országban következmények nélkül marad..
Feltehetőleg azért mert ez itt se nem Európa, se nem a 21. század, hanem a sötét, Móricz korabeli rokonok világa.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Darthon1
Hogyan lesznek majd megkülönböztetve az emlékezés beton cipői a Duna partján?
marlin
Na, azt hiszem néhány napig csak a beles hülyeségeire fogok kommentelni, mert a cenz-úra "miért is" törölget ha kell. ha nem!! :))
Tudni illik én csupán a "propeller" által közölt cikkből idéztem azt, hogy:
"',,a jó kurva anyát ábrázolja a földről evő disznóknak ne a Magyar embereket!! Undorító hányadék... "
Meg valami olyat, hogy annak a bandának a jó kurva anyját, aki "lerombol" egy vonatot!!
dr lóherre
@Horizont: Ez egy mocskos neó náci f..., nem véletlen volt egy listán a HORTOBÁGYI BETYÁR rablóval és szófosó JUHÁSZ BOJTÁRRAL. TAKARODJANAK A P...-ba a BALTÁS VEZÉRÜKKEL együtt.
Törölt felhasználó
Szégyen, hogy ezek az emberek keresztény erkölcsről beszélnek, Szerintem meg ne vegye fel Alföldi ezt a történetet, az ilyenre reagálni sem kell. Értelmes hangnemben úgy sincs értelme, álon meg nem lehet verni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.