Elindult a parlament őszi ülésszaka, bár úgy tűnik, sokkal inkább kampánynyitó rendezvényt tartanak a pártok. Orbán Viktor arról beszélt napirend előtti felszólalásában: az emberek akkor lesznek biztonságban, ha a bankok nem vehetik rá őket olyan hitelszerződések megkötésére, aminek a kockázatát ők viselik. Az ősszel további rezsicsökkentés következik.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lóherre
Micsoda duma, a korrupció Magyarországon most van igazán a csúcson, lásd a TRAFIK MUTYI, a FÖLD PÁLYÁZATOK, a KÖZGÉP, stb.
A hal fejétől ( BALTÁS VEZÉR)döglik. TAKARODJANAK!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
valakiaki
Ha nem elég jó, akkor még ront rajta kicsit.
nyanya001
@gabrella: Arra várhat !
Soha nem válaszolnak rá !
nyanya001
Meg kellene hallgassa , nézze, a Gyurcsány videókat !
Aztán kapjon a fejéhez !
Dr.luigilongo60
@nyanya001: Ugyan már!!
Erkölcsi tartás ennek a szarházinak?
Soha nem volt neki.
coyote3
Én azért az emberek helyében elgondolkodnék a következőkön. Országunkat olyan "jogászok" "közgazdászok" irányítják, akik hagyták magukat megvezetni a kizsákmányoló, gyarmatosító, gyurcsánybajnaista bankoktól és maguk is vettek fel devizahitelt. DE!!! Hogy jó legyen a korrupciós mutatónk, gyorsan kihúzták magukat a sz@rból...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.