Már Erdő Péter bíboros is élesen kritizálta a kormányt a hittanoktatással kapcsolatban. A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke kijelentette, ők nem kérték az új, "intézményesített hittant", egyébként pedig a kormánynak másfél év nem volt elég arra, hogy pontosan kidolgozza a feltételeket. Az erkölcstan órára járó gyerekek viszont tankönyvből tanulhatják meg, hogy ma nincs megbízható értékrend, és hogy a "sok befogadott nép szétbomlasztotta az országot".

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Az erények közé sorolja a hazaszeretetet és a vallásosságot, a büszkeséget, a hősiességet és az erőt. Sőt, az is kiderül, hogy a bátor ember legnagyobb tette a vértanúság."
A hazaszeretet vagy a vallásosság jó dolog. A büszkeség résznél kezd hamissá válni a mondanivaló csengése. A büszke ember lenézi és ignorálja mások véleményét. Az erőt mint fogalmat Orbán Viktor előszeretettel használja beszédei alkalmával. Többször elmondta, hogy az erő az amivel eredményeket lehet elérni. Azt hiszem nem kell részleteznem, milyen az ha valaki erőből érvényesíti az akaratát.

Oda kell figyelni mit tanítunk a gyerekeknek. Ők fogják építeni a jövőt, ami lehet demokrácia vagy katonaállam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.