A Demokratikus Koalíció (DK) szerint a parlamentben létrejött egy "tahófrakció" a nőkkel megalázóan bánó politikusokból.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Úrnak születni kell !
A bunkó meg terem mint a gaz a réten !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@ranger47: Mert a 2/3-ad birtokában mindent megengedhetnek maguknak, a gyerekszobájuk meg az istállóban volt!
nyanya001
Úrnak születni kell !
A bunkó meg terem mint a gaz a réten !
human
Már csak azért is jó lenne, ha több nő lenne a parlamentben, mert kíváncsi lennék a szexista beszólásaikra :)
bakegya
Szerintem meg nőuralom van.A fityiszben is de ezt álcázzák a himsovinizmussal,mert azt hiszik ettől jó katonák lesznek,de amint meleg a helyzet a nőket kűldik az utcára vaniliakarikát osztogatni,hiteleseket eltakarítani...
hallgatag
@bakegya: Nöket ??? Itt kocsismátéra is gondoltál ???
Csodapók
"A kutató szerint a teljes rendszert áthatja ez a habitus, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium fiatal, iskolázott, nyelveket beszélő titánjai által készített „Több jó nőt a közigazgatásba!” című videójáért például Európa nyugati felében egy teljes emeletet rúgnának ki a minisztériumból."
"... a Fidesz 2010-es frakcióját Orbán Viktor személyesen állította össze. A kiválasztás szempontjai között láthatóan kiemelt szerepet kapott a lojalitás, az alulinformáltság, sőt, nem egy esetben a műveletlenség és unintelligens viselkedés,..."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.