"A magyar betegek magyar kórházakban akarnak meggyógyulni, ezért számukra egyáltalán nem nyújt vigaszt, ha más országban is vannak várólisták. "

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
szijgyarto megint adott a szarnak egy jo nagy pofont.
Ha ez almult 3 evben nem tettek volna tonkre az egeszsegugyet, akkor most nem lennenek kilometeres varakozolistak. Ennyi
Hellcat
@Pisti271: Nagyon köszi! Na így már világos a dolog! :D Ellenzékből mindenre tudták a megoldást, nagyon jó példa a benzinár mint említetted, most meg "ááá kurva gyurcsány miatt szar még mindig"...és a sok agyatlan meg bezabálja...nem lehet őket szembesíteni a saját megnyilvánulásaikkal mert úgysem válaszolnak érdemben csak köpködnek...
@Tootsy: Csak nem a szájnyalógatós idegbajos cigánypávára gondoltál? :D
gabrella
Aki kitalálta a várólistás rendszert az eü-ben az biztos,hogy életfogytiglant érdemel, de az is aki nem változtatja vissza arra,hogy beteg vagyok, odamegyek az orvoshoz,kivárom a soromat és bemegyek a vizsgálatra.
Ez kész röhej,hogy akkor mehetek ha két hónap múlva sorra kerülök. A jó k---va édesanyját annak aki beprogramozza a gyógyítását a beteg embernek.
coyote3
Jön a választás, kell a pr... Én úgy tudom ők vannak hatalmon, miért is nem tesznek ellene???
mariaberta
"Ni csak ki beszél"? Kezd kinyílni a szeme, vagy van beteg a családban?
kiskutyauto
Nemzetszégyene, agyhalott boborjánka kicsi orbánfütyit szopó szájacskája ismét habzott egy kicsit...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.