A szekszárdi trafikmutyik egy újabb fejezete sejlik fel egy facebookos szócsata mögött. A trafikügyet leleplező volt fideszes képviselőt a megyei iparkamara egyik tisztviselője árulónak minősítette, miközben kiderült, hogy ő maga is nyithatott két trafikot a városban. Csendestársa ráadásul az a vállalkozó, akit korábban az önkormányzat 200 millió forinttal segített ki, és akinek a polgármesterrel közös cége privatizált egy Volán-telephelyet.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ugye-ugye. Elobb utobb kibujik a szog a zsakbol.
Jovore elszamoltatas. Trafikmutyisok jobb ha elhuznak off-shore orszagokba, amig tehetik.
soljanka
Opel-Süveges, Horváth - Sport - szép kis banda:)
de megérdemlik a szekszárdiak, ha ezeknek bizalmat szavaztak!
Yoda69
@soljanka: Nem vagyok biztos benne, hogy a trafidesz nem csalata el a valasztast Szekszardon 2010-ben. Toluk minden kitelik.
soljanka
@Yoda69: Ez már soha nem fog kiderülni. Mondjuk ennek a két "üzletembernek" elég kétes volt a hírneve ott. A Süveges permanensen hirdetett például állást,mert mindenki otthagyta egy-két hónap után. A sportboltokban sem volt állandó a személyzet. Igaz, ott állítólag a nők voltak veszélyben. Valami idei nagy bátaszéki verésről is szól a fáma.
de én oda csak vendégségbe járok, biztosat nem tudok.
Yoda69
@soljanka: Szekszardon utoljara 25 eve voltam. Akkor nem tunt rossz helynek :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.