A 20. századi diktatúrákat idéző rendeleti kormányzásra aspiráló Orbán Viktor miniszterelnök a közelmúltban „munkalátogatáson” volt kedvenc lapjánál, a Blikknél. A csaknem háromórás látogatásról készült egy 5 perces, sokatmondó kisfilm. Egy hölgy van a vonalban. Arról kérdezi a miniszterelnököt, hogy „48 ezer forintból meg lehet élni ma Magyarországon”. Orbán Viktor kapásból rávágja: „Aligha”. A telefonáló hölgynek elakad a szava; majd visszakérdez: „Aligha?... Ez érdekes válasz”OV: „Mert?”Hölgy: „Mert mindenhol azt lehet hallani, hogy 48 ezer forintból meg lehet élni.”Orbán Viktor magabiztosan felvilágosítja: „Hát nem tudom, ki mondta. Ne higgyen…”Hölgy: „…vagy 47 ezer forintból”OV továbbra is határozott és magabiztos: „Ne higgyen. Aki ezt mondja, annak ne higgyen!”Az orbáni kitételből, hogy 47 ezer forintból aligha lehet ma megélni Magyarországon, irgalmatlanul következik a kérdés: ha ez így van, akkor az Orbán-rezsim miért fizet 47 ezer forintos jobbágybért a közmunkásoknak?

Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Tudjátok, hogy mi az igazi tragédia?

Annak ellenére, hogy míg ma Magyarországot egy klerikálfasiszta önkényuralom kénye-kedve szerint emészti, lopja, alázza atomjaira, addig Orbán Viktor Facebook oldalát 167.541, Vona Gáborét 117.517, - (összesen: 285.058 fő) - addig Mesterházy Attiláét 40.777, Bajnai Gordonét 63.479, Gyurcsány Ferencét 47.402 ember - (összesen: 151.658 fő) - "tetszikeli"!
Magyarul, ha a számok mögé nézünk, akkor bizony azt látjuk, hogy ennek a csontja velejéig romlott, rohadt rendszernek a gátlástalan fasisztoid, a Horthy kultuszt felélesztő, azt minden elemében támogató, népnyomorító urait és parancsolóit, majdnem kétszer annyi ember - kvázi - támogatja, mint a demokratikus ellenzéki pártok vezetőit!
És akkor a kérdés. Vajon akkor tényleg most van itt éppen az ideje az ellenzéki széthúzásnak, a kiszorítósdinak, az iparszerű méreteket öltő marginalizálódásnak? Tényleg? Nem inkább vállt vállvetve, összezárva, példamutató összefogással kellene felkészülni a mindent eldöntő csatára, a gyilkos kór kiirtására? Nem volna vajon sokkal, de sokkal bölcsebb és célravezetőbb ezt az utat választani, mélyen tisztelt demokratikus ellenzéki potentátok!? Gondoljátok, fontoljátok meg még egyszer! Most még időben szólunk és könyörgünk, még semmi nincs veszve, még semmi nincs elkésve. Egyszerűen nem tehetitek meg, nem akarhatjátok, hogy nekünk, akiknek a bőrére megy ez a véres játék, ne vegyétek figyelembe, ne halljátok meg jajkiáltásunkat, mert a tét nem kicsi. A tét felbecsülhetetlen! Mi szóltunk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@Manhattan: Erre egyszerű a válasz. Az értelmes emberek közül aki tehette már elment külföldre dolgozni, akiknek meg nem volt erre lehetősége és még itthon vannak azok meg kisebbségbe kerültek az agymosott idiótákkal szemben.
Úgyhogy valóban teljesülni látszik zorbánc álma a 25 éves kurmányzásról mert a kisebbségbe került normális emberek nem fogják tudni leváltani.
scandináv
„Hát nem tudom, ki mondta. Ne higgyen…”Hölgy: „…vagy 47 ezer forintból”OV továbbra is határozott és magabiztos: „Ne higgyen. Aki ezt mondja, annak ne higgyen!”...képben van nagyon...vagy hazudik.
bakegya
Már az újratemetgetések óta figyelem ,és igen,de rájött hogy sokan rájöttek már és jobb lesz visszafognia magát.
Erre viszont alkalmatlan.
Polygoner
" ... akkor az Orbán-rezsim miért fizet 47 ezer forintos jobbágybért a közmunkásoknak?"
Miért?
Költői kérdés!
> Hogy ne "dögöljenek" éhen!
JAJMÁR
@Manhattan: A Jobbik támogatottsága valóban ijesztő! Keress rá a pártokra is, ne csak a vezérek neveire, úgy már kicsit kedvezőbb az arány :)
ujbuda
@Manhattan: tudod nehéz elhinni ,hogy ennyi buta és korlátolt ember van aki O.V. tetszésindexét növeli!!Ezek hol és miböl élnek(hetnek)???Itt az egész országgal kib@sztak és nem akarják észrevenni? vagy az érdekük igy kivánja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.