Ma kezdődött meg Bene László nyugállományú rendőr altábornagy, volt országos rendőrfőkapitány és Gergényi Péter nyugállományú rendőr vezérőrnagy, volt budapesti rendőrfőkapitány, továbbá 12 társuk 2006 őszi fővárosi eseményekkel összefüggő büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken. A 2006. őszi jogsértettek és jogvédők tüntetést szerveztek. Gyurcsányt kétszer is leköpték.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: moiszikf
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Elég jobboldali a Hír TV? Csak az ő felvételeiket kell megnézni!
Ha valaki ezek megtekintése után után is azt állítja, hogy nem csőcselék támadta meg a TV-t, azzal nem érdemes szóba állni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
@moiszikf: Hát láthattad a tv székház előtt hogy még a vízágyú sem volt elég. Amúgy én nem hallottam róla hogy a gyújtogatók közül ki hány évet kapott. Ezt elmesélhetnéd. Na meg akik dobálják az utcaköveket azok nem fegyvertelenek, meg akik barikádokat emelnek azok ellen édes kevés a gumibot meg a pajzs. Gumilövedéket minden országban használnak tömegoszlatásra, lásd Görögország ahol még halálos áldozatok is voltak mégsem került egy rendőr sem a vádlottak padjára. Ott ugyanis úgy mennek a dolgok hogy felszólítják a tömeget hogy hagyja el a helyszínt és aki nem tesz eleget a rendőri felszólításnak azt eltakarítják vagy gumilövedékkel vagy vízágyúval vagy lovasrohammal vagy könnygázzal vagy tömegoszlató kutyákkal. Ha körbenézel Európában tüntetések idején akkor láthatod a híradókban hogy ezeket az eszközöket minden rendőrség beveti.
moiszikf
@Dr. Felipe: A lőfegyveressel szemben a kődobáló,bottal hadonászó bizony fegyvertelen,utcai ruhában pedig "meztelen" a gumilövedék előtt. A tömegoszlatásnak megvannak a maga szakmai fogásai. Kellő létszámú, felszereltségű és képzettségű rendőri erő, gumilövedék nélkül is fel tud oszlatni bármilyen fegyvertelen tömeget. (2006,Törökország,diáktüntetések. Ott percenként repült tucatnyi molotov-koktél,mégsem lőttek le senkit.) Ha valamelyik feltétel hibádzik,akkor előfordulhat,hogy nem boldogulnak gumilövedék nélkül. Éppenséggel ezért is a rendőri vezetők a felelősek. Ha meg adott volt minden egy "sima" oszlatáshoz,akkor a lövöldözés nyilvánvalóan a megfélemlítést szolgálta. Itt jön a képbe a terrorizmus,annak ugyanis a megfélemlítési szándék a legfőbb ismérve.
A görög rendőrök is elő lesznek véve,ha majd azok lesznek hatalmon,akiket lezúztak. Itt se lenne semmi,ha még mindig Gy.F. és társai kormányoznának. (Bár szerintem így sem lesz semmi.)
JAJMÁR
@moiszikf: Szóval mindig más a felelős! Á, nem a macskakövet dobáló, székházat felgyújtó, dehogy. Ő "csak" éppen arra járt. A rendőr, aki ezt a cs@rhét meg akarta állítani, az a hibás, nem tudja, hogyan kell oszlatni, de majd megmondod nekik.

Mondd meg nekik, aztán felejtsd el. A kertet felástad? Az sokkal fontosabb :)
Dr. Felipe
@moiszikf: Szerintem sem lesz semmi mert ez csak kirakatper. Száz tárgyalási nap lesz ami elhúzódik a választásokig hogy legyen muníció a hír-tv nek.
moiszikf
@JAJMÁR: Ásás kipipálva! Nem éppen kislányos a tenyerem,de így is lett pár vízhólyag!
"A rendőr, aki ezt a cs@rhét meg akarta állítani, az a hibás, nem tudja, hogyan kell oszlatni, de majd megmondod nekik." - Örülök,hogy magad is ráéreztél a lényegre!
1. A rendőreink soha nem lesznek elegen,az túl sokba kerül.
2. Soha nem lesznek megfelelően felszerelve,mert az is sokba fáj.
3. Kiképezve se lesznek kellően,mert hát ugye a fejtágítás,a gyakorlatok az plusz munkaidő,azt meg ki kéne fizetni.
Amúgy meg nehogy én mondjam már meg,hogy kell oszlatni! Tutira van olyan,aki ezért kap kiemelt fizetést.
JAJMÁR
@moiszikf: Grat., jó Neked. Az én kertemben még van zöldség, paprika, paradicsom káposzta. Még vissza van az ásózás,
A rendőrök elegen vannak, ha az állam normálisan működik.
Az erőszakos cselekmények mindig fájnak. Az oszlatás erőszakos.

Persze, szerintem is van ott olyan, aki tudja, hogyan kell oszlatni.

Megyek aludni, jó éjszakát :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.