A Fidesz szóvivője szerint az embereknek különösen nehezükre esik azok megjegyzéseit elfogadni, akik tönkretették és az IMF gyarmatává tették az országot, megduplázták az államadósságot, a munkanélküliek számát, a mohó multikat és a rossz bankárokat szolgálták ki minden döntésükben. Selmeczi Gabriella szerint Bajnai Gordon - "aki ma kéretlenül osztogat gazdaságpolitikai tanácsokat" -, zuhanórepülésbe vitte az országot: 2009-ben 7,5 százalékos volt a gazdasági visszaesés. "Értjük a kétségbeesett hazudozás okát, hiszen minden egyes eredmény, amelyet most elér a ország, vörös posztó a szemükben, mert az alkalmatlanságukat bizonyítja" - fogalmazott, sorolva az eredményeket. Például azt, hogy az ország már elég erős a rezsicsökkentéshez vagy az adók mérsékléséhez. Hozzátette: emelkedik az egészségügyben dolgozók és a pedagógusok bére, az ország visszafizette az IMF-adósságot, hónapról hónapra többen dolgoznak, és az ország kikerült a recesszióból. "Míg a baloldal kiéheztette a...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Mikor majd bukik a maffiajobboldal, ez a szerencsétlen kusza fogú butanő még lotyónak sem lesz jó.
nyanya001
Ez biztos sokat bukott az iskolába azért nem felejti el ezt a szót :D
Pisti271
Mikor a logopédus a sárga bögre, görbe bögre mondókát gyakoroltatja vele,
akkor is Bajnai görbét sikerül neki kimondani.
szaboria1
Gabikának nagyon szivacsos lett az agya azt érdekes módon elfelejtik gazdasági válság kezdődött 2008 őszén és 2009-ben tetőzött. Ami még mai napig sem szűnt meg teljesen. Egy kis olvasni valót ajánlok a 1929-1933 közötti időszakról. Az is 4 évbe telt mire valahogy kezdet rendbe jönni.
Csufipofi
IMF gyarmattá tették az országot?
Ki hívta le azt a hitelt?
megduplázták az államadósságot , a munkanélküliek számát?
Most mennyi az adósság? mennyi munkanélküli van ha nem számoljuk a rabszolga közmunkásokat?
Rossz bankárok?
Mennyi volt akkor a forint árfolyam , mennyi most? Az egész bagázs a rossz bankároknak fizette vissza rögzített árfolyamon a hitelét!
joopapa
"az ország visszafizette az IMF-adósságot" Ezért kell megint dollár kötvényt kibocsátani. Mert ugye csökkent a valuta tartalék. "Selmeczi Gabriella szerint Bajnai Gordon - "aki ma kéretlenül osztogat gazdaságpolitikai tanácsokat" -, zuhanórepülésbe vitte az országot: 2009-ben 7,5 százalékos volt a gazdasági visszaesés". Gabika akkor valami pénzügyi világválság volt, na meg a gazdid megdicsérte Bajnait a remek válságkezelésért. Attól hogy te nem vagy szép, ráadásul még ostoba is. Az illés zolitól szabadon!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.