Több éve több hullámban tett és tesz kísérleteket a kormányzat a devizahitelesek megmentésére. A jelenlegi törekvések szerint véglegesen lezárul a következő hónapokban az ingatlanfedezettel rendelkező devizahitelek korszaka, a bankszektor és a kormányzat intenzíven dolgozik a megoldáson. A Bankmonitor.hu reprezentatív felmérése szerint egyrészt a mentőcsomagot a magyarok többsége ésszerű keretek között támogatja, és nem "bármi áron", másrészt az adósmentés költségének viselését a lakosság több mint 80 százaléka megosztott formában tartja célszerűnek. A kutatás külön vizsgálta a jelenleg fizetési nehézséggel bíró jelzáloghitelesek véleményét is.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Meine Ehre heisst Treue
Korrekt az lenne, ha az állam kimaradna a buliból. Rendezzék le a bankok és az adósok egymás közt.
Kaya Ibrahim
mein liebe ... @Meine Ehre heisst Treue: Ezt a pénzt úgyis azoknak kell majd kifizetni akiknek van az
országban bankszámlájuk és eszükbe sem jutott ilyen zavaros
körülmények között hitelt felvenni...

Akik nagyot kaszáltak ezen a panamán, csak röhögnek a szerencsétleneken!
Meine Ehre heisst Treue
@Kaya Ibrahim: Ezt nem szeretném. Vagyunk néhányan, akiknek nincs ilyen hitelünk, ergó semmi közünk a devizások dolgaihoz. Fizessék vissza, vagy hagyni kell, hogy a bankok idővel megoldják a problémát kilakoltatással és árveréssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.