A Fidesz szerint míg a „szocialisták kormányzása alatt a mohó multik trükkjeitől semmi sem védte a fogyasztókat”, addig ma az egyszerűsített számlákon látszik, hogy a családok mennyit spórolnak a rezsicsökkentéssel.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pisti271
Becsületistenemre úgy meg vagyok védve, hogy csak na!
Fogalmam sincs róla, mennyit takarítottam meg, ugyanis fel sem bontom a küldött számlákat. Lehet hogy én most szabotálom a nagy beetetőkampányt?
Másik olvasat, ha Orbán nem tudja kiszámolni a számláját, nem kell azért mindenkit hasonló hülyének nézni.
A bankoknak is kellene egy ilyen csík az egyenlegértesítőre:
Pártunk és kormányunk jóvoltából az ön kiadásai sajnos növekedtek.
Évről évre, hónapról hónapra, napról napra, percről percre. :(
kiskutyauto
A baloldal nyolc évig a mohó multik oldalán állva fosztogatott... jött a jobboldal és cseberből, nemhogy vederbe, hanem feneketlen pöcegödörbe estünk át... most a kormány nem a mohó multik oldalán áll, HANEM MAGA A KORMÁNY A MOHÓ, kielégíthetetlen, étvágyú bélpoklos pénznyelő... Persze hogy nem szeret az orbánmaffia sem multiknak sem másnak, immár közszolgáltatóknak sem hagyni SEMMIT A VILÁGON.. minden csakis ők akarnak maguknak, hiszen végtelen pénz kell a saját kis szórakozásokra és amit fosztogatnak, azt osztogatják is serényen, hogy fenntartsák a beteg fasiszto-bolsevista status quo-t, ami sok pénz ugyebár, kielégíteni, a kollaboráló hiénák gengszterek mérhetetlen étvágyát is. Ha kicsit kevesebb koncot dob a maffia egy-egy alvezérnek, az szemrebbenés nélkül áll át oda, ahol többet kap... hiába szegény orbánmaffiának sok a kiadása, nem szabad haragudni rá hogy mindenkitől mindent akar... ez csak természetes... hajrá abszurdisztán hajrá orbanisztán
gabrella
Az biztos,hogy a gázt köbméterre kell számolni,fizetni, nem hőteljesítményre, mert tényleg nem tud rajta kiigazodni senki.
Arról nem beszélve,hogy egy igazi nagy csalás, trükk!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.