Kormányellenes tüntetést szervez a Szolidaritás mozgalom Bajnai Gordon részvételével a Clark Ádám térre vasárnap, ahol az atv.hu szerint egy Orbán-szobrot is ledönthetnek majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemzeti_nyugdíjas
Bajnai Gordon nem volt sem a vezetője,sem a tulajdonosa a Hajdu Bét-ek.Egy cégcsoportot vezetett,amely még akkor vásárolt részesedést a Hajdu Bét-ben ,amikor még Bajnai Gordon nem dolgozott ott.Amikor Bajnai átvette a cégcsoport irányítását,akkor a Hajdu Bét már nagy bajban volt.A cégcsoprt 10 Mrd ft-ot adott a Hajdu-Bét megmentésére.Ezért Ő a felelős,mert próbált segíteni? Jusson az is eszedbe,hogy akkoriban volt a madárinfluenza járvány is. Továbbá Bajnai Gordon nem vett részt a Hajdu Bt felszámolásában.Azt a hitelezők kezdeményezték,a Wallis cégcsoport,meg bukott 10 Mrd Ft-ot,valamint az eredetileg befektetett összeget is.Javaslom,hogy figyelmesen hallgasd me ezt a videót:www.youtube.com/watch?=bRgy1CEaqzE Természetesen azt gondolom,hogy mindez komoly ,és súlyos a kisbefektetőknek. Attól még nem oldódik meg semmi,ha ártatlan embbert,embereket "köpködünk" nem visz ez sehová,a gyűlölet energiát von el,hasznosabb dolgokról.Újabb munkahelyeket kel teremteni,ezen kellene fáradozni,nem pedig, a gyűlöletkeltésen.
Magyarországot nem a kormányai, hanem a magyarok teszik reménytelenül sivár hellyé.
Bármennyire is dühítő, ez a megállapítás a lényege mai helyzetünknek.
Nem a politikusokkal van baj, (velük is) hanem főleg az emberekkel. Akik hagyták, hogy egy nulla programmal megvezesse őket orbán. Akik hagyják, hogy olyan dolgokat műveljen a miniszterelnök, amit még kádár sem csinált.
Mi az hogy hagyják? Vallásos áhítattal imádják, mintha egy Megváltó lenne!
Pedig ez az ember hozta a legtöbb bajt az országnak, mert elhitette velük, van itt pénz, csak ellopják, és rosszul osztják el (a szocik)! Ha mi jövünk, automatikusan megjön a Kánaán!
Igen megjött, kb 1000 embernek.
Az ellenzék nem ismerte még fel, hiába a nagy szájalás alkotmányról, 2/3-os nyerésről stb.., amíg az emberek fejében nem tesznek rendet, addig marad ez. orbán veszteségei után zseniálisan épített az emberi butaságra, a lustaságra, polgári köreivel, balhézó szabadcsapataival (tüntetések, demonstrációk,...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
miazavalami
@bencemacska: Ha ez igaz akkor csak azt bizonyítja, hogy megpróbálják kiforgatni a szavait, mert más fogást nem találnak rajta.
A libázás már nekik is unalmas .
Én egyenlőre benne látom azt aki ki tudná szedni az országot ebből a kulimászból.
@entero: - nak erről teljesen más véleménye van. De még nem tudott meggyőzni...:-))
dzurinda
@entero: Jó kérdés, nem igazán hiszem el. Bajnai is átment demagógba, mondjuk Magyarországon minden párt demagóg.
entero
@bencemacska: Orbán szavait már lassan 4 éve forgatják ki a szenny lapok, ez még nem tűnt fel?
entero
@miazavalami: Nem bakik ezek, nagyon is tudja, miket beszél, hiszen választást akar nyerni, és akkor majd lenyúlhatja a meglévő pénzeket. Azt meg senki ne mondja nekem, hogy ő már gazdag, neki nincs erre szüksége, mert ez hülyeség. Én már csak tudom...:-))
miazavalami
@entero: A pénzek lenyúlását már rég elkezdte a fidesz. nem marad a következő kormánynak. Erről gondoskodni fognak.
Különben is ő libában utazik nem?
bencemacska
@entero: Nem, mert nem olvasok szennylapokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.