Szanyi Tibortól azt kérdezték reggel a köztévében, hogy az MSZP támogatja-e a közszolgáltatások nonprofittá tétételét. 8:30-tól érdemes figyelni a videót.

Magyarul az, hogy nonprofit, nem mond semmit. Hát hogyha Audikkal fognak járkálni az izék, a főcsővezetők a közszolgáltatási cégeknél, akkor kurvára nem támogatjuk!" – ezt mondta erre többek között a reggeli műsorban a szocialista képviselő.

74 hozzászólásarrow_drop_down_circle

aborisz
Egyre jobban kedvelem Szanyit! Remélem EP-en is ilyen szabad szájú lesz!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodapók
@rugacs: ma, 08:59 Nem érdekel, ki adta el az e-ont, a Bábolnai Állami Gazdaságot, a Skála Kópét, az akármit, mert már a "rendszerváltás" előtt szétloptak egy csomó dolgot, és azóta is folyamatosan lopják szét a II.vh.után megtermelt, meg teremtett javakat.
Az sem érdekel, hogy Kovács Józsi vállalkozó húz-e le az áraival és megy belőle nyaralni évente kétszer Bora-Borára, vagy Hans viszi ki az adózott nyereségét akárhová.

Sajnos, nem jegyeztem meg, melyik Magyarországon működő cégről olvastam, hogy a menedzsment külföldi tagjai mindannyian lemondtak a prémiumukról,
ezzel szemben a magyarok szemrebbenés nélkül felvették a milliókat.
Szóval: nekem ne papolj az idegen elnyomásról, meg a galád multikról,
mert az OTP állítólag "magyar" bank, ehhez képest jobban kizsigereli a hiteleseit,
mint az osztrák, a német, az olasz...
Uborkakulcs
@Hellcat: Nem forgatom ki a szavaidat. De arra ugye emlékszel, mikor a Kapitány úr a Parlamentben véleményét,a középső újjának felmutatásával fejezte ki? Előttem itt írta le magát. Pedíg ott , nem voltak keresztbe kérdezgetések.
Tehát a véleményem a következő: Szanyi Kapitány, egy alpári, bugris paraszt.
ostor
@lenhardtibolya: Aki a futtatott politikus "rosszlányokat" nevén nevezi,az miért bunkó? Szanyi csak a színtiszta igazságokat viszi át a köztudatba.Semmi egyéb! Na persze,az igazság csak a hazugoknak fájdalmas.
lenhardtibolya
@ostor: Miért bunkó Szanyi, hogyha "nevén nevezi" a dolgokat? Ugyanazért, amiért nem illik "bemutatni" a parlamentben, mert ez kocsmai stílus, nem a nyilvánosság elé illő viselkedés. Ha valaki politikus szeretne lenni, akkor meg kell tanulnia kulturáltan viselkedni, beszélni. Ennyi, nem több, nem kevesebb, ez nem az igazságról és a hazugokról szól...
ostor
@lenhardtibolya: És mi a helyzet az Illés "úrral"?Na,az ilyen bunkók miatt fogalmaz Szanyi Tibor keményen! Úgy tudom,hogy a fidesz-jobbik módi a cigányozás,zsidózás,személyeskedő pimaszság a Parlamentben. Másképpen: amilyen a "2/3" "aggyjon Isten"-e,olyan az ellenzék "fogadj Isten"-e!
lenhardtibolya
@ostor: Attól, hogy mások sem kifejezetten választékosan viselkednek, nem kellene általánossá tenni a neveletlenséget. A kemény fogalmazás és az alpári stílus között nagy a különbség, gondolom, ezt nem szükséges részletezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.