A horvát rendőrség igazgatóságának tájékoztatása szerint felkerült az Interpol vörös körözési listájára a Mol elnök-vezérigazgatója, Hernádi Zsolt ellen európai elfogatóparancsot is kiadtak – jelentette kedden Hina horvát hírügynökség.

A horvát rendőrség a hivatalos kérvényt a nap folyamán küldte tovább az Interpolnak, miután hétfőn megkapták az erre vonatkozó kérelmet – közölték.

Hernádit azzal gyanúsítják, hogy vesztegetési pénzt fizetett Ivo Sanader volt horvát kormányfőnek annak érdekében, hogy a Mol meghatározó befolyást szerezzen a Mol-INA olajipari vállalat irányításában. A Mol visszautasította a vádakat. A társaság közölte: soha nem vesztegetett meg egyetlen politikust sem, és nem fizetett kenőpénzt azért, hogy megszerezze az INA irányítási jogait.

Az ORFK az MTI érdeklődésére kedden este azt közölte, a magyar rendőrséghez egyelőre nem érkezett Hernádi Zsolt ügyében európai elfogatóparancs.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát viccből senki nem kerül fel az Interpol vörös körözési listájára. Ez bizony komoly ügy. Persze elhiszem hogy fél a maffia hogy Hernádi elvtárs énekelni kezd (ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer el kezdek beszélni) és összeomlik a zegyütt lopva kurmányzás rendszere és ez a botrány maga alá temeti az egész baltás rezsimet. Ezért bújtatják és védik a végsőkig de egyszer minden gaztettre fény derül.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Juskos
@marlin: csak éppen az a gusztustalan, hogy olyan zsidó (szappanos, gázos,) viccet, meg nem lehet berakni...
gugu45
lenhardibolya Kedveske!
hadd idézzem Hofi Gézát: "Mi van fából van a tantusz"?
Ha nem esett volna le, vagy netán a felfogásoddal lenne egy kis gond, akkor "felhomályosítalak! A VICC NEM JÁZUSRÓL SZÓL!!!
Tudom a tízparancsolatban az áll, hogy: "Istennek nevét szádra hiába ne vedd". Írásomban szó sincs istenről
marlin
@Juskos: "kering a neten" a zsidó viccekkel együtt!!
Mi a gond??
Juskos
@marlin: Nem érted, vagy nem akarod.
Juskos
A horvát miniszterelnök sajnálkozik az ügy miatt. Szerintem őszintén. „Ha valaki az utóbbi húsz évben igazán kiemelkedő segítséget nyújtott Horvátországnak, lehetőségeihez mérten, akkor az Magyarország volt. Talán senki más, csak Magyarország, attól függetlenül, hogy éppen ki volt hatalmon abban az országban. Szeretném hinni, hogy semmi nem változik ezen a téren. Sajnálom ezt az egészet, de a kormány nem tehet semmit" – mondta.
Nos, akkor már csak az kell, hogy ezt Josipovic elnök is így gondolja, és és tekintettel a két ország közös érdekére, eljárási kegyelmet ad Hernádinak.
Akkor az egész ügy egy pillanat alatt mehet a felejtősbe!
tenger49
a magam részéről Dr Felipe okt.-1 és Juskos ma 13.36-os hozzászólásával értek egyet talán a kettő közt nincs nagy ellentmondás,mást nem is kívánok e témáról írni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.