Egy újabb házat vásárolt a miniszterelnök Felcsúton - írta a Népszabadság. Az ingatlan a felcsúti stadion mellett, Orbán Győzőnek, a kormányfő édasapjának, illetve Lévai Anikónak, a kormányfő feleségének háza között található, és 18 millióba került. Nem kizárt, hogy később szálloda épül ezen a területen.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Szegény Orbán 9 havi keresményéből házat vett. Mert ugye, 2 millió feletti fizetés nem lehetséges. Októberben remélem már nem éheznek és nem nélkülöznek.
nemkati
A cél Felcsút felvásárlása. Aztán Felcsút összeépül Bicskével, majd Csabdival, végül összeépül Tükröspusztával, és létrejött a 80 km2-es Birodalom.
verőce21
11:17-re: Lehet, hogy elgondolkodott rajta, amikor egyszer azt javasoltam neki, Mo.-on egy új fővárost kellene építeni. :)
Csodapók
@vukkocska: Amit nyert a devizahitelezésen, azt nem szórta el játékgépezésre, meg csempész cigire, azért van neki! A pálinkát meg ingyen főzi, arra sem kell költenie...:)
vukkocska
@Csodapók: Hááááááááááááát. Erre nem gondoltam.
Csodapók
@vukkocska: Én meg arra nem gondoltam, hogy ezt bárki komolyan veszi! :)
Nyilván a Te meg az én büdzsém lenne kissé emberibb, ha ez nem így működne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.