Megszökött a házi őrizetből az idős emberek sérelmére elkövetett rablógyilkosságokkal vádolt ároktői banda két tagja.

A rendőrség a honlapján szombat délelőtt annyit tett közzé, hogy fogolyszökés miatt indult eljárás a 26 éves Rostás Henrik és az 51 éves Rostás Elemér ellen, akik pénteken éjjel a házi őrizet szabályait megszegve ismeretlen helyre távoztak.

Megszökött a házi őrizetből az ároktői banda két tagja
Rostás Henrik

Megszökött a házi őrizetből az ároktői banda két tagja
Rostás Elemér

A hattagú banda az ügyészség szerint 2008-2009-ben gátlástalan módon tucatnyi alkalommal támadt rá éjjel otthonaikban 70-80 éves emberekre Budapest peremkerületeiben, illetve vidéki településeken. Ketten belehaltak sérüléseikbe.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fényképeken látható férfiakat felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/49/544-290 telefonszámot, vagy tegyen bejelentést a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Rablógyilkossággal lettek megvádolva, ráadásul csoportosan, gátlástalan módon, tucatnyi alkalommal... és házi őrizet? Mi kell akkor ahhoz, hogy valakit előzetesben tartsanak?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
taglo
Semmi veszteni valójuk nincs ,bárkit vagy bárkiket megölhetnek ,egy napot sem kapnak pluszba ,mivel az előző is életfogyt, és ugye nálunk nincs halál büntetés !!
verőce21
Hányszor fogja el még őket a Rendőrség? - az ellehetetlenült igazságszolgáltatás részére.
coni
Sok ember életébe fog még kerülni (pl. Bándi Kata) az igazságszolgáltatás nem megfelelő működése. Ha nem is két hét alatt, de 4 év alatt elvárható lenne hogy a kormány ígérete szerint rendet tegyen az országban. De legalább is ne rontson a már kialakult állapotokon.
mátmar
Mi a szart vártak? Ha olyan hülye a rendőrségünk és a független ügyészségünk, hogy négy év alatt nem tudnak összehozni egy megalapozott vádat akkor sajnos ez is benne van a pakliban. Majd előveszik a botot és ütik a nyomukat.
feri57
A Két Rostás kijelentette már régen, hogy ők nem cigányok!!!
feri57
@Nyuszicsibe: Csak feltételezett, gyanúsítottak ezért nem hoztak ítéletet, mert nincs bizonyíték egy szál se/ talán/lehet hogy ártatlanok szegények.
De ha nem akkor miért húzta a bíróság több mint négy évig?
Gyanús!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.