Stadionstop címmel törvénymódosító javaslatot nyújt be hétfőn a parlamentnek Szabó Tímea független országgyűlési képviselő. Az Együtt 2014-Párbeszéd Magyarországért Szövetség társelnökének indítványa azt célozza, hogy a stadion-beruházásokra jövőre tervezett mintegy 82 milliárd forintot inkább a nélkülöző gyerekekre, a szegénység felszámolására és munkahelyteremtésekre fordítsák.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Stadionépítésre nagy szükség van! Azok komoly pénzbe kerülnek, sokat lehet belőle csencselni, igy meg sem látszik. A piramisépítések nemcsak a fáraónak állítottak emléket, jónéhány főpap is megszedte ott magát. Meg milyen jól jöttek a stadionok a dél amerikai diktatúráknak, mennyi embert össze lehet oda terelni ha valami rebellió kitörne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.