A miniszterelnök fejvesztését a jobb- és a baloldal is gyűlöletkeltőnek minősítetette, Teket pedig az aktus egyik főszereplőjével kampányolt Baján, ezért helytálló az a tényállás, hogy Teket gyűlöletkeltő - olvasható a bíróság határozatában.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

DR Eric CARTMEN
"...2006-ban, amikor a meg nem történt események miatt rendőrterror volt bevezetve, gyakorlatilag nem múlt el nap Gyurcsány-bábú akasztása, égetése, megrugdosása vagy leköpködése nélkül, a Fidesz pedig sunyi mosollyal tűrte, a háttérből támogatta és bátorította a csőcseléket, hogy lehetőleg addig folytassák, amíg a hatalom az ölükbe nem hull. A Google az én barátom, de sehol sem találom azokat a tiltakozó megszólalásokat Orbán Viktor vagy Semjén Zsolt részéről, melyek keretében felszólítják a tüntetőket az emberi méltóság nevében, hogy kerüljék a woodoot, ami megint csak érthető a részükről, mert egy erkölcs nélküli párt kommunikációjába simán belefér, hogy az ellenzék (akkor éppen kormány) politikusainak nincs emberi méltósága, de a mi politikusainknak van, ilyen egyszerű az egész..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
@szablyafűrész: Telibe találtad. De neki nem kell senki mellett állni ahhoz, hogy ilyen megállapítást tegyen valaki.
dömdödöm
Persze ,lehet ezt sokféleképpen megitélni ,elpoénkodni ,szégyelni ,elitélni szörnyülködni vagy röhögni rajta ha-ha . ha-ha .ha-ha . Idióták figyelem ! Ez egy komoly figyelmeztetés volt mindazoknak akik ki akarják sajátítani Magyarországot ,akik azt hiszik csak az övék minden és konkrétan xarnak a Magyar nép érdekeire és laboratóriumnak nevezik ezt az országot .
A kisérleti állatok joggal döntötték le azt a szobornak látszó xart ! :-( :( :( :( :( :(:(
dömdödöm
én nem döntöttem volna le egyébként hanem konkrétan szétkalapáltam volna egy óriás bádog palacsintasütővel azt a rohadt nagy busa fejét a szélhámos csokoládépofájúnak :-)
űrbán
@lenhardtibolya: "Nem csodálom, hogyha egy hölgytől ilyen esetben nem azt várják, hogy a szobor letört fejével parádézzon."
Agyhalott barom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.