A Fidesz-frakció üdvözli a kormány jövő évi adócsökkentési terveit, mivel a 2014-es adótörvények jelentősen mérséklik a kiskeresetű családok adóterheit – közölte Rogán Antal frakcióvezető pénteken az MTI-vel.

Közlése szerint 2014-es év a kiskeresetű családok adócsökkentésének éve lesz: a legalacsonyabb jövedelmű családok az egészségügyi- és nyugdíjbiztosítási járulékok után is igénybe vehetik a családi adókedvezményt, ezzel 260 ezer család jut többletjövedelemhez, az idei évhez képest összesen 53 milliárd forinttal több maradhat náluk.

Rogán Antal hangsúlyozta, hogy egy minimálbért kereső, két gyermeket nevelő szülő havonta több mint 4000 forinttal, egy három gyermekes szülő pedig 16 ezer forinttal kereshet többet 2014-ben. Egy 6 éves gyakorlattal rendelkező, három gyermeket nevelő pedagógus közel 25 ezer forinttal magasabb jövedelemhez jut 2014-től – tette hozzá.

A frakcióvezető közleményében jelezte, hogy a kormány adócsökkentési terveit, melyek elsősorban a kiskeresetű családok mindennapjait könnyítik meg, a Fidesz-frakció támogatni fogja.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Ez a tablazat ugy hazudik, ahogy elo van irva! Mar mindjart az elso sorban peldaul. Egykeresos+egy gyermekes "csalad",...stb. Az az "egykeresos csalad" egy gyermekkel lehet, hogy eppen 3 fo, csak mondjuk a mamanak nincsen munkaja... Akkor mar dol az egesz kifillerezett , undorito tablazat...

Aki a XXI. szazadban ezt le meri irni, az egy erzeketlen fatusko, es senki es semmi nem szamit neki, de foleg az atlagember. az atlag csalad...

A bp.-i Belvarosban 15 evvel ezelott egy atlagcipo kerult 47 ezer forintba (a mostani arat csak sejtem, de inkabb nem mernem talalgatni, talan tobb mint a duplaja).

Nos, a magyar vezetes teljesen elfogadhatonak tartja, hogy egy egykeresos - de szerintem 3 fos - csalad a mai magyar valosagban EGY HONAPIG DOLGOZZON EGY PAR CIPO ARAERT, ES EBBOL TARTSA EL A CSALADJAT???

Menniuk kell...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vizual
Adócsökkentés ? Jól hangzik. De...
A hírek inkább arról szolnak, hogy ha nyernek többkulcsos adót vezetnek be !!? Arról nem, hogy a minibálbér megint adómentes lesz, hogyan adóztatják meg a mérhetetlen kereseteket. Mert ugye te hozod össze nekik a minimális bérrel, közmunkával. NO, bár szívesen élnék milliárdokkal a zsebembe, de mivel ez nem lehetséges, igy arra vágyom, hogy tisztességes munkáért, tisztességes bért adjanak. Mert amit müvel a FIDESZ az nem más mint a "keleti nyitás". Nyitottak vagyunk a kínai bérekre...:)
human
A bajai választási mézesmadzag sablont alkalmazzák országos szinten. Először elvesznek, majd egy töredékét visszaadják és elvárják, hogy ugráljunk örömünkben. Ügyes húzás.
Zsuga
Lassan megkezdődik a csóró réteg beetetése is a választások előtt.
mátmar
Ezeknek az Orbaniusz Csótányikuszoknak akkor sem hiszek, ha kérdeznek! Amikor állítanak valamit akkor meg pláne nem!
Szvetlana
@JAJMÁR: 22.38 Téged olvasván nekem is ezek jutottak eszembe,!
1. lehet, hogy az apa veszi igénybe a kedvezményt.
2 az anya 3-as ikreket szül
3.az anya 1-et szül, 2 év gyes, 1 szül 2 év gyes, 1 szül, 2 év gyes. Megvan a 3 gyerek, és megvan a 6 év, de akkor ez munkaviszony, és nem gyakorlati idő, mint ahogy Antónió de Sokatér mondja:))
Az viszont igaz, hogy nem sok ilyen alany lesz:))
törökbasa
Megint jön a paraszt vakítás,választási kacsa,most amit adnak azt duplán elveszik ha már meglesznek választva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.