Pert indítottunk, hogy megtudhassuk, ki veszítette el a nyugdíjpótlékát amiatt, mert a miniszter úgy látta, hogy múltbeli tevékenysége vállalhatatlan a jogállami Magyarország számára. Azt gondoltuk, hogy a kormányzat legalább a perindítást látva tartani fogja magát a gránitszilárdságú Alaptörvény U) cikk (4) bekezdéséhez, amely szerint "[a] kommunista diktatúra hatalombirtokosai[nak] a diktatúra működésével összefüggő szerep[ével] és cselekményei[vel] összefüggő személyes adata[i] nyilvánosságra hozhatók. "Tévedtünk. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium ellenkérelmet terjesztett elő, amelyből igen érdekes dolgokat tudhattunk meg. Először is azt, hogy mindenféle civilek ne akarják már itt múltat megismerni és feltárni, mert az az állami Nemzeti Emlékezet Bizottságának a dolga. Majd ha (a máig fel nem állított) Bizottság elkészül a jelentésével, na az nyilvános lesz, addig viszont senki ne akarjon az Alaptörvényre hivatkozva mindenféle adatot megismerni.

Forrás: atlatszo.blog.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
Orbán Győzőtől is megvonták, vagy csak ismét " szerencséje " volt ?
bretagne
Elképesztő, ez a titkolózás! Mitől félnek? Akkor nem féltek, amikor elvonták, csak most??? Ilyen gyávák? Válaszolok magamnak: igen!
szablyafűrész
Orbán Győzőtől is megvonták, vagy csak ismét " szerencséje " volt ?
Senara
@bretagne: Névsort kérnek ? Ami nincs azt nem ismerheti meg senki ! Parasztvakítás szerintem , mert senkitől nem vontak el semmit . Kellenek a kis lapok is a választási kártyapakliba .
kedwes
Nagy öngól a lista!
Ha mindenki rajta van, akkor kiderül kik vannak a országgyűlés padsoraiban?
Ha hiányos, akkor a jelenlegi országgyűléstagjai nincsenek rajta!
Ahogy @Senara: mondja, Parasztvakítás az egész!
szaboria1
Mivel szocializmus volt és nem kommunizmus így senkitől sem vontak el semmit csak ez is egy elterelés volt, mire dönt a bíróság addigra már itt van az új választás.
mátmar
Biztos azért mert sok most a Kárpátmedence Géniuszának a seggét nyaló FideSS Fütyi is érintett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.