A HírTV megtalálta azt a férfit, aki egy felvétel szerint 200 ezer forintot ígért bajai romáknak azért, hogy a Fidesz jelöltjére szavazzanak a múlt vasárnapi időközi választáson.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Schmitt plagizálása is pont így kezdődött. A Fidesz képviselők lehordták mindennek, hazug csalóknak nevezték a HVG újságíróit, akik a mai napig nem jelentették fel őket.
Gondolom itt is lesz még néhány további tény, mint a KE doktorinál.
bencemacska
Tarthatna a rendőrség egy sajtótájékoztatót, mert ebben a hazugságáradatban már elvesztettem a fonalat!
Mi az, hogy hamis a felvétel? Szvsz.ha a felvétel után belenyúltak, változtattak rajta, akkor hamis. Egészen más lapra tartozik, hogy ki, kinek a megbízásából, milyen célból, a szereplők tudtával, beleegyezésével, vagy akaratuk ellenére, stb készítette.
A manus biztosan hazudik, hiszen egy mondaton belül állít két ellentétes dolgot állít.
bencemacska
@coni: A HVG már nyilatkozott, hogy szakmai hibát vétett a téma felvezetésében. De nem tudom hol van a nyilatkozat.
Akkora a zűrzavar, hogy az előbb mire bepötyögtem a véleményem, levették a cikket, minden elszállt!
coni
@bencemacska: nyilatkozatot idézni, csak pontosan és szépen ahogy a csillag megy az égen:
Gavra Gábor, a hvg.hu főszerkesztője az ATV híradójának elmondta: ha!!! a felvétel hamis, akkor részükről súlyos szakmai hiba történt, amiért vállalja a felelősséget.

Kizártnak tartom, hogy a HVG amelyik a Schmitt ügytől Barroso-ig mindig körültekintően járt el, beugorjon egy átlátszó hazugságnak.
Pálinkafőző Rézüst
@coni: de az nem kizárt, hogy előre megtervezetten, nagy alapossággal nagyon megvezették őket. Hiszen a HVG nagy gerenda a fidesz szemében.
coni
Kezdem elhinni, hogy igazatok van, valaki, akiben nagyon megbízott Gavra felültette őket. Nagyon sajnálnám a HVG több évtizedes jó hírét ha valóban ez derülne ki...Még az is lehet, hogy házon belül van az ellenség.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.