A bajai rendőrség délelőtt 11 órakor tájékoztatót tart a hamisítási botrány kapcsán, melyet a HírTV élőben közvetít.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A tényállás a következő. Baján ugyebár van öt választókerület. Abban a négy választókerületben ahol fehér emberek laknak a baloldal jelöltje Teket Melinda nyert. Az ötödik körzetben viszont ahol a rejtett erőforrások laknak torony magasan nyert a fideSS. Vajon miért szavaztak a rejtett erőforrások csak a fideSSre? Köztudott hogy a rejtett erőforrások ingyen nem szavaznak senkire pláne tömegével. Ezen el lehet gondolkodni hogy mi is történt az ötödik körzetben.
Úgyhogy fideSS es elvtársak lehet itt bukott baloldalazni, lehet csinálni a hókuszpókuszt, bizony letagadni sem tudják hogy megvásárolták a rejtett erőforrások szavazatait mert a romák által leadott szavazatok fényesen bizonyítják hogy csalt a fideSS. Kis lóvé, kis tűzifa és már mentek is a rejtett erőforrások szavazni a fideSSre.
Hát ezek a tények elvtársak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@nahát: Mert a fideSS egyszeruen fosik a megszolalastol, kulonben a roma kisebbseg azonnal kinyitja a szajat, es elmondja, hogy kiktol is jott a tuzifa, telcsi, kis kp...

Mintha sehol sem hallanam a fideSS jogos meltatlankodasat... Ha nem ok lennenek a hatterben, es nem lenne felnivalojuk, mar regen melldongetve allnanak, szuzi hofeheren,...

De nem allnak, hanem F@SNAK...:o(((
nahát
@Tootsy: ne csak hvg-t olvass és atv-t nézz.
A fosásról meg annyit, hogy ez is annyira valós mint a tőbbi maszopnyikos állítás, azaz -a fidesz csináltatta a videót ! Csak mantra az anymosottak szinten tartásához . Valójában mellébeszélés, mert nem maradt más, tagadni a végsőkig.. xD
Tootsy
@nahát: Nem ertelek, ki tagadot?? Mert a DK-tol kirugtak egy embert, es az MSZP is feljelentest tett ismeretlen tettes ellen... Kulonben adottsagaim miatt nem olvasok hvg-t es egyaltalan nem nezek atv-t sem.

Viszont sehol nam latok tagado fideSS allaspontot, akarhogy is keresek, szoval, ha nem a fideSS csinaltatta ezt a filmnek alaigha mondhato formedvenyt, akkor miert nem all ki a nyilvanosssag ele, es miert nem mondja, hogy NEM A FIDESS csinalta ezt kerem, mi tisztak vagyunk? Milyen forumon jelent meg elhatarolodas? Ugy latom, SEHOL! De az elso szavazas utan VALAKIK megis leszallitottak a tuzifat, adtak a mobilokat meg a keszpenzt. Azert ekkora mazochizmust nem feltetelezek a baloldalrol, hogy sulyos penzeket aldoz azert, hogy az ellenzek nyerjen, ugye, azert ennyire hulyenek nem nezed oket?
Tootsy
@Halszem: En is ugy gondoltam, hogy ez addigra TORVENYES lesz, mert beleteszik az Alaptakolmanyba,... EZT NEM SZABAD MEGENGEDNI, HOGY EZ TORVENYBE IKTATODJON!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.