Beterjesztette a kormány a parlamentnek a 2014. március 15-étől hatályos új polgári törvénykönyv (Ptk.) hatálybalépésével összefüggő törvénymódosításokat. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter kedden benyújtott előterjesztése mintegy 180 törvény módosítására tesz javaslatot.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Na ez egy Nobel díjas ötlet! Sőt! Kötelezővé tenném! Szülik mint a nyulak a sok szerencsétlen gyereket, mert pénzt kapnak érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@Sándor Gyuláné: Mintha csak magam írtam volna...
Meine Ehre heisst Treue
@Horizont: Talán úgy, hogy velük van a legtöbb baj? Minél többen vannak, annál nagyobb a társadalmi feszültség, hiszen jól tudjuk milyen a mentalitásuk, életvitelük.
Az ő esetükben már kötelezővé kellene tenni a sterilizálást, hiszen egyértelmű, hogy mindig az adott többségi társadalom kárára szaporodnak. Ezért nem tekintem ezeket embereknek, hanem parazitáknak vagy beszélő állatoknak, de ebben az esetben az állatoktól kell elnézést kérnem.
A sterilizálást előrelátó módon már a '90-es évek elején el kellett volna kezdeni, hogy szintetikusan alacsonyan tartsuk eme kártékony élősködő egyedszámát. Minél kevesebben vannak, annál kevesebb gondot okoznak.
kkalman
Lesz még itt a törvény módosításának a módosítása a nagy kapkodásban. 180 törvényt "készre gyártani" hibátlanul, nem fog menni. Az elmúlt 3,5 évben volt alkalmunk megtapasztalni a "törvénygyár" működését, és a selejt termelését.
Ez meg, hogy 40 év felett, vagy 3 gyerek után lehetséges a meddővé tétel, felvet néhány kérdést.
Ismerik ezek a biológiát?
40 év felett már az orvosok sem ajánlják a szülést a nőknek, de legalábbis fokozottan kockázatosnak tartják. Azt az apróságot sem kellene elfelejteni, hogy a nők jó része a 40. életéve után nem sokkal belép a változó korba, ami egyfajta természetes meddőséget okoz. Így ennek a törvénynek az értelme közelít a nullához.
A "törvénygyárban" készül a selejt.
Boszi27
Kiegészítő rendelkezés: védekezni is csak kézzel-lábbal lehet.
Sándor Gyuláné
@Boszi27: Már mint a terhességre gondolsz? Mert voltak akik ész nélkül eddig is így tettek,ha el tudta tartani ha nem! Vagy a törvényre gondolsz? ott meg meg se kérdezik azt ,hogy Te mint Nő vagy egyáltalán ember,mit szeretnél!
Dr plágium
@Dr ATEISTA: Igen! Így volt, legalábbis a harmadik gyerek után ingyen elvégezték...a 40 fölöttibe nem vagyok biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.