Több mint 60 orvost csábított mesés világba egy cég, hogy kedvezményes tengerentúli konferencián vegyenek részt.

Egy budapesti cég kereset meg bennünket, 45 százalékos kedvezménnyel kecsegtetve. Az extra programoktól függően a részvételért 400-500 ezer forintot fizettünk be – mondta a Blikknek a rászedett doktorok egyike.

A lap szerint október 22-én történt volna az utazás, ám hónap elején kaptak egy levelet, hogy mégis 800 ezer forint lenne az út, amit egyetlen orvos sem volt, de a pénzüket azóta sem kapták vissza, holott a levélben biztosították őket arról, hogy haladéktalanul vissza fogják utalni, ha így nem szeretnének elutazni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Ez egy csalás , mit kell ezen vitatkozni ,ha nem utalták vissza a pénzt akkor a hatóság intézkedjen és kapja el a szemét csalókat és álljanak bíróság elé gyorsított eljárásban mint egy szalámitolvaj vagy sportszeletrabló :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Jó éjt!
Akkor holnapra: komolyan zavar, hogy nem értetted meg, miről folyt a beszélgetés varrólány és köztem. Az egész kommenttömeget lenhardtibolyának az orvostársadalom egészét elítélő írása váltotta ki nálam, amikor arra próbáltam rávilágítani, hogy ez - ahogy minden ezen a világon - nem egy homogén halmaz, megtalálható benne a két véglet és közte minden árnyalat. És nem csak az orvosoknál, hanem a varrólányoknál is, vagy a vízvezetékszerelőknél is, vagy ahogy varrólány írta, minden szakmában, mesterembernél is. Amikre reagáltál - úgy, ahogy, ezt mostmár nem minősítem újfent - azok már csak poénkodások voltak, de jogos, azokat is véresen komolyan kell venni. Csak talán nem annyira véresen, mint te.

De azt, hogy minden kommentemet elolvastad, már bocsi, de ezt nem hiszem. Ehhez az kéne, hogy te foglalkozásszerűen kommenteket olvasgass, ilyet meg, bárki próbálna meggyőzni, szerintem ma nincs ember, aki képes lenne végezni.
Tootsy
@csa-csa: Tudod, Kedves, en mar voltam olyan helyzetben, hogy alig vartam, hogy a kes ala keruljek, olyan fajdalmaim voltak. Az orvos meggyogyitott a mutettel, bar halvanylila fogalma sem volt, mi okozta a bajomat. (Ma mar tudom, sajnos, azota ketszer atestem ugyanazon a betegsegen), de akkor egy fillert sem fogadott el tolem. Megmondom a tutit: nem erdekelt volna, ha 5 villaja van a Rozsadombon, es repulovel jar be dolgozni, csak segitsen rajtam... O megtette, mindenfele anyagielvaras nelkul, es akkor azt gondoltam, hogy milyen jo, hogy ennyire tanult orvosokkal vagyunk ellatva, milyen sokat kellett, hogy tanuljon azert, hogy eljusson idaig!

Ne akarj meg Amerikaban sem, sem mas, sokkal fejlettebb orszagban sem orvosi ellatasra szorulni, mert rendkivul nagyot esnel , es sajnos pofara,...:o(((
martinpalermo
véglegesen.A 20 perces Béke!-és a töltött káposzta:Nem,szólítottál meg,ez is egy trükk az újság író gyakornokoknál?--de az inget viszont méretre küldted.Békét kötni,és 20 perc múlva sérelmezni--azt minek felejtését te indítványoztad?--a töltött káposzta felmelegítve jobb---de az intrikáció az nem.A" véres"jelzőid--mutatják,lelki defektusaidat,s a másik ember irányában érzett gondolataidat.Az összes komment elolvasását, pedig el kellene hinned,azt én mondom is.--csak az kellene hozzá,amit kifogásoltál bennem, a másik cikkének pontos ismerete-na ez nálad hiányzik ez esetben.A tegnapi 21:04-es kommentemnek egy szavára céloznék "az, oldalon" az a kulcsszó.Azért, nem vagy Te nekem annyira érdekes,hogy írásaiddal töltsem drága időmet.Pestiesen szólva," a többi stimmel"--Hogy felvidítsalak :egy vicc.Hülye lányát elviszi az apa az állatkertbe.Az oroszlánt látva felkiált --de nad núl--mire az Apa:nem nyúl az kislányom,hanem oroszlán!Mire a gyerek:Oroszlán?---de nad núl! Mert nem minden az aminek látszik.
Darthon1
Azért én azt mondom, hogy legközelebb a Varrólány takarja el a csúnyáját és akkor nem lesz itt vita. :-))) Amúgy pedig jól látszik itt, hogy csak meg kell jelölni a magyarnak, ki az ellenség, azt fogja utálni. Volt itt már Kádár huszározás a rendőrökkel kapcsolatban, nemdolgozó, nyári szünetes pedagógusozás és az orvosok sem maradtak ki a sorból. Valóban van igazság mindegyikben, de az ellenkezője is igaz. Nem egységesen rossz vagy jó a társadalom, az mindig tagolt és lesznek benne munkamániás jó emberek, aki ráadásul erkölcsösek is és lesznek hitvány lekezelő pénzéhes selejtek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.