Feltámadhatnak az egy éve, nemzetbiztonsági kockázatokra hivatkozva betiltott nyerőgépek. Egy pénteki törvényjavaslat alapján nem lesz verseny a megmaradt szereplők közt, akit a kormány megbízhatónak minősít, pályázat nélkül is megkaphatja a koncessziós jogot a kaszinónyitásra. A képviselői egyéni indítványként benyújtott javaslatot ráadásul sarkalatosnak minősítenék, hogy nehéz legyen megváltoztatni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Hát ezért zárták be őket, hogy most a haverok kezére játsszák...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
Istenem, mi jön még? Az is őrült, aki bemegy egy ilyen kaszinóba! Bojkottálni kell ezt is, mint a Nemzeti Dohányboltot. Azok is szép lassan mennek tönkre vagy rongálják azokat.
sport50
ezt csinálják,először megszüntetnek valamit,hülye kifogással,majd újra osztják maguk közt.ezt csak az nem látja aki nem akarja...
Yoda69
Nana. Trafikot is csak az nyithatott.
A casino meg aztan vegkepp ilyen. Igazi penzmosoda. Minden maffia csalad legfobb beveteli forrasa, meg a prostituconal is nyeresegesebb.
Pont donorban ne tenne ra a kezet huberesein keresztul?
szablyafűrész
Még mindig van egy csomó fidesznyik here, akiknek nem jutott pénzes beosztás a kormányhivatalokban, az ilyen-olyan Fing - és Szellentés Vizsgálati Intézetekben ?
szablyafűrész
"
0
inShare

Havi bruttó 180 ezer forintért lát el "panaszreferensi" feladatokat az erzsébetvárosi önkormányzat vagyonkezelő cégénél egy volt helyi fideszes képviselő - tudtuk meg. A lapunk birtokába került - idén február 7-től határozatlan időre kötött - megbízási szerződés szerint Berki Béla egyik fő feladata, hogy a heti egy ügyfélfogadási napon, illetve havonta egyszer Csomor Sándor, a vagyonkezelő vezérigazgatójának fogadóórájáról szükség esetén "elhajtsa" az elégedetlenkedő vagy nehezen kezelhető helyi lakosokat."

Jól jön egy kis mellékes a panaszügyi tökvakarónak is...
szablyafűrész
Szóval akkor ezek a kaszinók nem "nemzeti" kaszinók lesznek, hanem " nemzetvédelmi" kaszinók ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.