"Kormányunknak kimondatlanul is érvényes jelszava a Soli Deo gloria (Egyedül Istené a dicsőség), ez nemzet- és országépítő kormány, és ebbe az elkötelezettségbe beletartoznak a templomépítések is" - mondta Orbán Viktor miniszterelnök abban a rövid interjúban, melyet a Reformátusok Lapja legfrissebb száma közölt.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Tudjuk: ez a templomépítés kormánya! Olvasta valaki a programjukban???
silber13
Na igen, mert a csúti törpe mindenképp meg akarja épittetni Makovecz erősen plágiumgyanús katedrálisát, ( lásd: Sagrada Familia, Barcelona ) hogy majdan legyen fényűző temetkezési helye.
gala2cse
Sajnálom, hogy ebbe az "elkötelezettségeibe" nem tartozik bele az emberek normális, élhető életének a biztosítása, hogy többet költ saját maga szentélyeinek építésére, egyeduralmának mutogatásaira. Látszik, hogy neki ez fontosabb, mint alattvalóinak emberibb élete.
Egyébként meg, ha én Istenhez akarok szólni, megteszem magamban, nem kell ahhoz templom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.