Magyarországnak az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alapból (EMVA) folyó áron számolva mintegy 1400 milliárd forint európai uniós forrás érkezett a mezőgazdaság és a vidék fejlesztésére az év végével záruló programozási időszakban - közölte a szaktárca vidékfejlesztésért felelős államtitkára szombaton Budapesten sajtótájékoztatón.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
joopapa
A fidesz és orbán úgy viselkedik az EU-val mint a romák egy része itthon. A "mocskos" EU csak adja nekünk pénzt de a szabályokat nem tartjuk be. Na a romák se tartják be az alapvető emberi normákat csak nyújtsák a kezüket. Ha ennyire nem értenek egyet az EU-val miért nem utasítják vissza a támogatásokat. Ja hogy akkor nem volna mit lenyúlni ellopni. Ja és megnézném a gazdák és a föld mutyisták ragaszkodnának ennyire a földhöz támogatás nélkül.
Kala Majka
Szóval, ekkora összeget tudnak majd az Új FÖLDESURAK szétosztani maguk között???

Az adófizetőknek úgysem jut belőle semmi. Számukra marad a befizetési kötelezettség még az EU-ba is, hogy legyen szegény birodalomnak miből finanszírozni a megbízott gyarmatosítókat.
bakegya
Kapa -kasza a múzeumba-mutogatják jópénzért már azt is-a disznókat meg a HERE NYUGATEURÓPAI PÓGÁROK ETETIK!
A KÁRPÁTOK GÉNIUSZA ÍGY BIZTOSÍT KI ,de csak a pereputty,a haverok-és üzlettársak bankszámláira.Lázáreus-urbánusan könvel.Fő a termelékenység a husosfazonok kondéraiban.
Január
Ez egy nagyon szép összeg, csak a kifizetések után meg is kellene valakinek kérdeznie, az az ellenőrizni, hogy mit is csináltak ezekből a pénzekből, milyen fejlesztések jöttek létre, mennyi munkahelyet teremtettek, mert azzal nem érünk semmit, hogy öntik a pénzt egyeseknek, s azok elköltik saját - egyéni boldogulásukra, hiszen ez közpénz.

Akkor a köz javát illene szolgálniuk, ezért ne hagyják már veszni ezt a pénzt ellenőrizzenek, és számonkérjenek ! - ez is munkahely a haveroknak. és talán másnak is jut.
silber13
@Január: Azt hiszem, ezek - mivel hamarább megtudták, mint a pórnép - már szét is osztották, egyelőre csak papiron és most várják a lét, hogy megérkezzen és lesz majd akkor örömünnep. Szemét egy népség!
Január
@silber13: Megéri ma a húsosfazék körül sertepertélni, meg végig menni a damaszkuszi úton. Sajnos ilyen világ van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.