"Orbánország legyőzhető, Orbán Viktor megbuktatható. A kormányzása már megmérettetett és könnyűnek találtatott. Már csak le kell váltani" – jelentette ki Bajnai Gordon, hozzátéve, ez nem lesz könnyű, mert "övék a hatalom, övék a média, övék a pénz, és velük van az erőszak". "De az erő velünk van" – mondta, hangsúlyozva, hogy a csendes többség fegyvere a toll, a szavazófülkében jó helyre tett iksz. A jelenlegi miniszterelnök stadiont építtetett a falujában, "azeri diktátorral barátkozik, azeri baltást véd, kínaiaktól pénzért ácsingózik", megkedvelte a putyini rezsimet, Vlagyimir Putyin a példaképe lett – mondta.

Forrás: eszon.hu
Feltöltő: dömdödöm
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dömdödöm
Hol lehet kapni kormányváltó tollat ? Ha valakinek van szóljon és értemegyek
Mobil123
Na ! Bajnai fénykarddal akar küzdeni talán??? :-))) Beszarás azért, hogy ebben az országban minden politikus harcolni akar , de azért persze végignézném amit egymást fejezik le!
És "A végén csak egy maradhat"- hogy akkor legyek már stílusos , és ne hogy a választó is lemaradjon a filmek világából vett idézetből.
egyember
... csak azt tenni, amit ÉN mondok!
(Valaki, valahol a napokban felvette, hogy Tétényi lehetne egyetlen jelölt, mert ő nem tagja, nyílt szimpatizánsa egyetlen pártnak sem, igen sok ember szimpátiáját kivívta karakánságával, és még NŐ is. Bizisten, meggondolandó ... lehetne, ha nem lenne ellenérdekelt a (z ÖN)jelöltek mindegyikének.)
egyember
dömdödöm
Már nem lehet. Mind felvásároltatta a Vezér Simicskával.
A gyárat meg államosították (pardon: megmentették).
Manhattan
Egyetlen politikus sem szentéletű. De olyan szemétségek és harácsolások, amik mostanában folynak -- szégyentelen. Kár, hogy nem látják a hívek. És még nagyobb kár, hogy amit az egyiknél elítélnek, azt a másiknál ünneplik. Micsoda morál ez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.