Török Zsolt cáfolta Kőrös Gusztáv kijelentéseit. A szóvivő arról is beszélt, hogy nem ők adták a felvételt a hvg.hu-nak és az egész ügy csak figyelemelterelésre jó – olvasható az Atv.hu oldalán.

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ezekutan egyertelmu hogy a fidesz/kubatov all a felberelt ciganyok es a hamis video mogott. Aljas es mocskos csalo banda. Nem eleg hogy elcsaltak masodszor is a bajai valasztast, meg ezt is megprobaljak az ellenzek nyakaba varrni.
Primitiv pontagyu banda, remelem bukni fognak jovore, es mennek mind a levesbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mangu
Én nem vagyok szakember, szakértő, de diletáns hülye sem, hogy e rengeteg maszlagot bevegyem. Egy közismert, pillanatok alatt beazonosított, infót pénzért áruló férget felbérelni több mint diletantizmus. Ennyire egy MSZP-sem lehet hülye. Sima provokáció.
Ne feledjük a régi mondást "szerelemben, harcban minden megengedett". Jelenleg e piszkos hatalmi harc folyik, melynek megint mi isszuk meg a levét.
Yoda69
Ezekutan egyertelmu hogy a fidesz/kubatov all a felberelt ciganyok es a hamis video mogott. Aljas es mocskos csalo banda. Nem eleg hogy elcsaltak masodszor is a bajai valasztast, meg ezt is megprobaljak az ellenzek nyakaba varrni.
Primitiv pontagyu banda, remelem bukni fognak jovore, es mennek mind a levesbe.
Csizmás Kond
...és pont ennek a lékottynak a szava lenne a hiteles...?
human
Akkor most ki a fene az a Károlyi Attila? Létezik vagy sem?
taglo
Majd keresnek egy K. A.-nevű simlist ,(cigányt ) aki az édes anyjára megesküszik .egy kannás borért ,és 5-ezer forintért ,hogy ő MSZP.-s -tag és ő rendelte meg !!
Yoda69
@human: Ezt elbaszta kubatov. Gondolom az o nevsoraban meg letezett ez a karolyi attila, innen a gliccs. Epp ugy mint az tobb tizezer halott akik alairtak a csuti taho rezsicsokkentesi ivet.
Mocsok csalok egytol egyig, bortonbe veluk.
vitamin51
Egyik cigányabb mint a másik, az mszp leírta magát már így is úgy is. Lassan nem lesz egy olyan párt sem amelyik méltó lenne az emberek bizalmára.
összefogás
@Yoda69: Úgy legyen!!! Szemét banda a csaló, hazug, aljas FityeSS maffia baráti társaság .
összefogás
@Yoda69: FOGJUNK ÖSSZE a maffia BALTÁS VEZÉR és a bandája ellen!!!
coni
Különösen az a megdöbbentő, hogy még a közszolgálati adókon is kész tényként kezelik, hogy az MSZP rendelte a videót, anélkül, hogy lenne rá a legkisebb bizonyíték.
Mert azt amit ez a szégyentelen előadott az ATV Egyenes Beszédben az nem bizonyíték.
lajospapa
Nem hiszem, hogy az Mszp. ilyen primitív csalást tudott csak összehozni, nem hiszem, hogy a Fidesz ilyen primitív csalást tudott csak összehozni. Azt viszont tudom, hogy akinek ebben védekezni kell az vesztes, és ezt a Fidesz a végletekig ki fogja használni. Ez olyan ügy mint mikor Janit kérdezték, hogy mit tudsz te a faluban a Bözsiről, milyen lány az és azt mondta: Hát, baszom is, nem is, de ennek inkább a híre nagy!
összefogás
@coni: Nem ez a FityeSS aljas rágalmazása!!!
összefogás
@coni: A közszolgálati TV, egyenlő a HIRHEDT TV-vel. Szégyen ez, hogy ezt hagytuk.
A BALTÁS VEZÉR teljesen átvette az irányítást a TV fölött, bele tartózik a 2 Duna TV is.
Szégyen ez a magyarokra nézve. FOGJUNK ÖSSZE!!!
human
@coni: Akkor a köztévé is tényként közöl olyat, ami nem bizonyított. Ezért a HVG főszerkesztője lemondott. Az MTVA-nál ki fog lemondani? Senki.
összefogás
@vitamin51: Nem jól látód a helyzetet, a BALTÁS VEZÉR teljesen tönkre vágta az egész országot. Lásd: szegénység nagysága, a vállalkozók tönkre tétele (adó emelésekkel), nincs termelés az egész országban. A bankokat brutálisan meg adóztatja ( persze azt is az emberek fizetik meg), nincs nincs beruházás, 50 feletti az adók fajtája, nem teremtődik tényleges munkahely, rezsicsökkentés csak nagy butítás, mert a szolgáltatók kevesebb adóösszeget fizetnek be a közös kaszánkba, ez által többet kell befizetni az embereknek
adó formájában, vagy más módon. (telefonadó, útadó,magas: 27%ÁFA , meg szűnt az ingyenes felsőfokú oktatás, a fiatalok külföldre mennek boldogulni, STB!!!
összefogás
@human: MTV-nél majd 2014 tavaszán mondanak fel nekik, ( vagy majd az ügyészség, vizsgálatok után)!!!
spu00
Valaki írja már le, hogy mi haszna lett volna a Fidesznek, hogy az amúgy is jobboldali képviselő testületbe bekerülne egy baloldali? Nem osztana, nem szorozna egyáltalán.Tehát adott kinek az érdeke volt.Különben hagyni kell végezze a rendőrség és a bíróság a dolgát, s utána véleményezzünk.
Pisti271
@spu00: Ugyanezt a kérdést fordítva is fel lehet tenni.
Ha nem oszt, nem szoroz, mi érdeke az mszp-nek egyel több képviselő?
Tehát nem adott kinek az érdeke volt, vagyis más érdek mozgatja a szálakat.
A videó egyértelműen a Fidesznek jó, azóta teljesen elnyomta a hírekben a
bíróság által kimondott csalást.
Yoda69
@spu00: A trafidesznek ez a gyozelem nem azert kellett hogy erosebb legyen a testulet. Hiszen igy is folenyben vannak.
Ez egyfajta alatamasztas a politikajuk helyessegenek. He nyernek azt jelenti a nep egyetert veluk, ha vesztenek akkor pedig elitelik oket. Ilyen egyszeru, ez csak egy kirakat valasztas volt.
Az eredmeny pedig azt mutatta, hogy nem kell a fidesz, hiszen 5 valasztokeruletbol 4 ben az ellenzek nyert. Egyedul ebben az egyben, ahol a fideszesek tucatszam hordtak a ciganyokat szavazni, nyert a fidesz es raadasul akkora folennyel hogy elsoporte a masik negy kerulet eredmenyet is. Ez mocskos es gusztustalan csalas volt a fidesz reszerol, es elore vetiti a jovo evi valasztasok tisztasagat is.
Ami meg mocskossabb a tortenetben az az amit a fidesz a hamis videoval, es a koruli hercehurcaval muvel. Ilyet tenyleg csak hitler es naci bunbandaja engedett meg maganak.
rugacs
@Yoda69: Ügyes szóforgató vagy: akárki akármit csinál, csak egy lehetséges elfogadható tény marad: a Fidesz a csaló! Ez az egy elfogadható számotokra. Akkor is, ha a valódi szereplők mást mondanak, mert azt nem lehet elhinni. Nekik csak akkor hisztek, ha a Fidesz ellen vallanak.
Lásd Bajai videó: mikor megjelent, mindenki a Fideszre mutogatott, mert elhittétek, hogy eredeti a felvétel.
Mikor beismerte a készítő az egészet, azt már nem hittétek el neki, tehát megint a Fidesz a csaló!

Egyébként biztos egészen tág a világnézetetek, lehet, hogy az orrotokig is elláttok!

Bár ki tudja?!

Bementem egy Spar-ba és mindenki az mszp-t szidta, hogy milyen csaló szélhámosok. Állítólag a többi Spar-ban is ugyanez a vélemény.

A Fideszesek már összefogtak, lásd 2/3!

Ti még azon gondolkodtok, hogy össze kéne fogni.

A Gyurcsány egyelőre bomlasztja az összefogást, a "Szanyi kapitány" is megmondta, hogy soha többet Gyurcsánnyal...

Ha valami csoda folytán a baloldal nyerne jövőre, normális kormányt sosem tudnának összeállítani, iziben szétszednék az országot a hatalomért...:-)

Kapnátok rögtön adó emelést, rezsi emelést (de ez jó, mert ti ezt szeretitek)!
A mesterségesházy elvenné a gazdagoktól a pénzüket amiket majd szétoszt maguk között, a gyárak tönkremennek, még ennyi munkahely sem lesz.
De nem baj, mert a gazdagok legalább ugyanolyan szegények lesznek, mint a szegények.. és ez jó, mert ti ezt szeretitek!

Ezért majd felvesznek minden létező hitelt (ami kell, mert kell egy új kacsalábon forgó hivatal a kormánynak, egy új luxusautó, egy repülő, egy holdjáró, mert a régi már kopott), s ezek visszafizetése miatt ismét lesznek új és magas adók, de csak cirka 20-30 évre fogunk megint totál eladósodni, de ez jó, hiszen ti ezt szeretitek, fizetni a nyugatnak!

És mennyivel jobb a magas adókat, a magas, állandóan emelkedő rezsit a balos kormánynak fizetni, mint a Fidesznek!!

Ráadásul az évente 2-3-szor emelkedő rezsi nem átverés, ahhoz ti már jól...
Yoda69
@rugacs: Hat ember, nem semmi vagy. Csusztatsz rendesen, mint eszmenukeped a csutitaho.
1/ Senki nem hitte el hogy eredeti a felvetel, eltekintve a HVG foszerkesztojetol, amiert o le is vonta a konzekvenciat.
2/ A valodi szereplo onmagaval kerult ellentmondasba, amikor olyan szemelyt nevezett meg, mint a video atvevoje, aki nem is letezik az MSZP-ben. Ez mi ha nem hazugsag?
3/ Ha Bajnaiek jutnak hatalomra ado CSOKKENTES lesz. Ugyanis a tobb kulcsos ado millioknak fog kedvezobb adozasi format jelenteni, mig a magas jovedelmuek valimel tobbet fognak fizetni.
4/ Nem rezsemeles lesz, hanem tisztesseges rezsicsokkentes, ahol a milliomosok nem fogjak futeni a medence vizet kozpenzen.
5/ Tobb munkahely lesz, nem pedig kozmunka vagy rabszolgamunka. A beruhazasok felporgetesevel es kiszamithato gazdasag politikaval ez elerheto.
6/ Senki nem fogja elvenni a gazdagok penzet! Ellenben azzal amit a fidesz tesz, elveszi az emberek trafikjait, foldjeit es atjatsza a csokos haverok reszere.
7/ A fidesz altal felvett hitel 2x akkora kamatra van meg a mai napig is, mint az IMF hitel volt. Akkor mirol is beszelsz?
8/ Az allamadosag a fidesz alatt sem csokkent, pedig mindent ennek rendeltek ala, sot elloptak 3 ezer milliard forintot az emberektol erre a celra.
9/ Es vegul valoban jobb volt a balos kormanynak fizetni a KISSEBB adokat, mert legalabb volt latszata. Epultek utak, autopalyak. Volt stabil forint, es gazdasagi novekedes. A fidesz alatt csak ertelmetlen stadionok epulnek, mig a forint elszallt.

Oszt jonapot!
rugacs
@Yoda69: 1, ez konkrétan és magyarul mit jelent? "eszmenukeped"
2,
3, Ha mi találkoznánk és bemutatkoznék neked, biztos lennél abban, hogy jó nevet, pártot adtam meg neked? Netán gondolat olvasó vagy? És ha te az vagy, akkor nyilván más is..
4, Milyen a "tisztességes" rezsicsökkentés? Magyarázd el légyszi!!!
5, Honnan lesz több munkahely? Honnan lesz több beruházás? Ki által? Légyszi kicsit részletesebben és konkrétumokat?!
6, A mesterségesházy a kampánybeszédében ezt állította (és nem átvitt értelemben), én meghallgattam, te nem? Akkor hazudott? Mi az igazság?
7, Ne linkelj, hanem Link-elj! Különben a te állításod semmit sem ér. Ne média híreket közölj, hanem eredeti bizonyítást!
8, Kitől lopták el a 3 ezer milliárdot? Link! Bizonyíték? Tőlem egy fillért sem loptak! Tőled lopták el, volt annyid? Hol vannak azok az emberek? Tanú? Feljelentés?
9, Ha mindez igaz, akkor hogy történhetett, hogy 2010-re a mélypontra jutott az ország, miközben 2004-ben a keleti országok közül Magyarország volt a legígéretesebb és legjobb helyzetben lévő ország? Talán a Fidesz ellenzékben tönkretette az ország gazdaságát? Mit nevezel gazdasági növekedésnek: Pl.2004-ben eladta a Horn kormány pl. a DV-t, azóta már egyáltalán nincs vasgyártásunk sem. Épültek utak, autópályák, de eltüntek a gyárak, üzemek, mezőgazdaság, kereskedelem...2010-re begyűrüzött a körbetartozás! Tönkrement az építőipar! 2010 előtt a bevételünk nagyobb része elment a költségekre a járulékokra..., 2010 előtt volt gázártámogatás, amit a léhűtők, csalók igénybe tudtak venni, de a valóban rászorulók nem! A mai hajléktalanok 95 %-a 2010 előtt lett hajléktalan!

Oszt miről beszélsz?
Csizmás Kond
@Yoda69: A felvétel eredeti volt csak hazug rágalmakat tartalmazott...
...és a többi pontok is ugyanilyen pontatlanok.
martinpalermo
A politika rinocérosz bőrű képviselője Zsoltika---mindent elbír!Tolják is maguk előtt rendesen.
Yoda69
@rugacs: Nagyon sok kerdest tettel fel, itt nincs eleg hely megvalaszolni. Nezd meg az MSZP-Egyutt programjat, legtobb kerdesedre valaszt fogsz kapni.
Tolem sem loptak el a manyup megtakaritasom, mert maradtam penztartag. De az a 3 millio ember, aki nem maradt az mind bukta a megtakaritasat, mivel ment a kozos levesbe. Ha nem tudsz rola, akkor nem tudom hol elsz?
rugacs
@Yoda69: Azok a magán nyugdíjpénztárak, ahova a 3 millió meg Te fizettél, nagy többségében nyugati tulajdonú cégek. Olyanok, mint a bankok. Akik eltüntetik a lóvét! A jó részük már eltüntette a befizetések nagy részét, de majd akkor lesz nagy bukta, amikor fizetniük kell. Ami a közösben van, szerintem kisebb veszélyben van..a nagy számok törvénye alapján is.
Egyébként pedig írtam, hogy megnéztem a mesterségesházy programját, és abból idéztem.
A közös programban pedig semmi kézzelfogható nincs, csak leginkább ígéretek, aminek senki sem ismeri a támpontját!

Főleg: ide adok-oda adok, létrehozok, csinálunk, lesz mindenkinek...de hogy miből, arról szó sincs! Illetve lehet tudni, hogy jó sok hitelből egy része.

Te szeretnél még jobban eladósodni?

Mert én nem!

S mivel éltem a hitel lehetőségével, már azt is tudom, hogy hitelből nem lehet életet, életeket finanszírozni. S főleg hitelt visszafizetni nem lehet. Mert abból nincs így kiút!

De ajánlom figyelmedbe a Bokros L. érveit! Amikor arról beszél, hogy egy jól működő gazdaságból tőkét kivonni nincs értelme, főleg azért nem, hogy egy rosszul működő gazdaságot támogassanak belőle!

Hogy értsd: mi oka lenne a fejlett nyugati országoknak támogatni a hozzájuk képest fejletlen, visszamaradt gazdasággal rendelkező volt keleti országokat? Mi okuk lenne a maguk szintjére emelni, magukkal azonos fejlettségi állapotba hozni?

Jártál iskolába, tanultál történelmet?

Melyek a legnagyobb európai gyarmatosító országok?

Egészen véletlenül nem az Unió alapító országai?

1000 évig csak azért jöttek Magyarországra, hogy szétszedjék.

Most hirtelen meg bevesznek maguk közé, támogatnak, főleg anyagilag...!

Hiteleznek nekünk! Sőt, azért háborognak, mert nem fogadjuk el a ránkerőszakolt hiteleket!

Neked ez cseppet se különös?

Csak hogy tudd: a Bajnai már rég Bécsben él (és a családja is), a Bokros az Uniónak dolgozik, a Gyurcsánynak köszönhetjük a devizahitel problémát (lepaktált a bankokkal)... a...
rugacs
@Yoda69: Grátisz: 2010-ben egy minimálbéres vállalkozó 120 ezer Ft járulékot fizetett a felbruttósítás okán, ilyen, olyan, amolyan tételek szerint!

Most a Katások havi egyszeri egytételes 50 ezret!

Csak 70 ezer havonta a különbség!!!
Vizual
@rugacs: Én remélem, hogy nem csak a hamis vidi készítőket de a csúsztató és valótlanságokat terjesztőket is szankcionálják. A 9 pontod olyan mint a csalamádé. Úgy keversz dolgokat, hogy még talán magad is elhiszed. A hülyeség a tények nem megfelelő értékelése. Mint a tiéd. Neked fingod sincs miről beszélsz és miket hordasz össze.
Még szerencse, hogy az olyan agitátorok mint te, nem tudják miről is beszélnek, és az, hogy a tényéket nem veszed figyelembe az azt jelenti, hogy fingod sincs róla. Erre épít a FIDESZ.
De én hajlandó vagyok pontonként átbeszélni veled a tévedéseidet. A tárgyiakat a történelmieket és az emberieket is. A hazug FIDESZES propagandán kívül a száraz tények talán leszoktatnak a rémhírterjesztésről. ha pedig úgy gondolod, hogy nem akarsz beszélni róla azt kell feltételeznem, hogy kicsit tájékozatlan vagy. Enyhén szólva.
Pisti271
@Sede: A honlapon egyebek közt az következő olvasható: ...
És gyakorlatilag semmi más érdemi nincs rajta.
Néhány cikk szó szerint átvéve más oldalakról, hogy látszon valami tartalom is.
A főoldal működik és a hírek is, de a tartalmuk azonos, csak más a tördelés.
Semmi más nincs a lapon. Nem működnek a közösségi modulok, a regisztráció,
a bejelentkezés, az összes rovat feltöltés alatt, archivum 2012-től üres.
Ugyanakkor az mszp-nél van aktív és működő sporttagozat oldal:
mszp.hu/szervezet/sporttagozat
A legfrissebb hír éppen Király György közleménye.
Miért nem tette közzé a "saját" oldalán?
Sede
@Pisti271: a www.sporttagozat.hu NEM Király György, hanem a "főnöke", dr. Vincze Géza MSZP-s sporttagozati elnök tulajdonában áll, ez van a pestiriport.hu cikkében.
Pisti271
@Sede: Bocs, megzavart, hogy a kamuoldalon Király György írta alá a cikket.
Sede
@Pisti271: semmi probléma, annyira zavaros már ez az egész, hogy nehéz kiismernie magát az embernek a történetben.
Pisti271
@Sede: Kerestem tegnap Károlyi Attilát, akinek létezését tagadja az mszp.
Sehol másütt nem találtam, csak abbam a pár soros hírben a sporttagozat oldalon.
Futó pillantásnál többet vetettem rá, és kiderült, a lapon semmi sem működik.
Több hírt ellenőriztem, hivatkozás nélkül, szó szerinti átvétel más oldalakról.
Szerintem nem okozna gondot, hogy regisztráljak egy kamulapot Orbán nevében.
Sede
@Pisti271: 2012 júliusában miért regisztráltak volna kamuból egy honlapot az alig ismert dr. Vincze Géza nevére?

A sporttagozat.hu domain whois rekordja

domain: sporttagozat.hu

domain-használó:
Private person

domain-használó:
Dr. Vincze Géza

hun-id:
1004334485

admin-kontakt:
2001159300

tech-kontakt:
2001159300

zone-kontakt:
2001159300

névszerver:
faxunil.hu

névszerver:
secondary.dns2.hu

regisztrálva:
2012-07-11 19:01:02

módosítva:
2012-07-20 00:00:17

regisztrátor:
1980824002
szablyafűrész
Van itt egyéb furcsaság is:

Baja: kamu videó után kamu honlap?

Bár a bajai videó kapcsán az események szerda este újabb fordulatot vettek, egy érdekes momentum történt még az ügyben. Egy MSZP-közelinek látszó honlapon van egy információ egy titokzatos kalocsai sporttagozatról. Interjúalanyaink nem túl közlékenyek, a cigány kisebbségi önkormányzati elnöknek és feleségének a mondatai pedig diszkrepanciában vannak egymással.

Mint arról korábban beszámoltunk, az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Kőrös Gusztáv, a bajai videogate egyik főszereplője azt állította: a DVD-t ő juttatta el, Károlyi Attilának, az MSZP székesfehérvári sporttagozata elnökének – valamivel később Kőrös alelnöknek nevezi Károlyit –, aki azt továbbvitte Király Györgynek, az MSZP sporttagozata elnökének irodájába.

Kőrös azt is mondta: Károlyival már korábban szóba jött köztük, hogy létrehozzák a párt kalocsai sporttagozatát.

Kedden Török Zsolt, az MSZP szóvivője volt az Egyenes Beszéd vendége. Az ellenzéki politikus azt állította: az MSZP-nek nincsen Károlyi Attila nevű tagja, Fejér megyében pedig nincs az MSZP-nek sporttagozata.

Mindez azért különös, mert egy olvasónk a www.sporttagozat.hu honlapra hívta fel a figyelmünket. A honlap első ránézésre meglehetősen MSZP-közelinek tűnik, azonban nincs rajta sem kolofon, sem semmi, ami egyértelműen azt igazolná, hogy valóban az MSZP honlapjáról van szó. A honlapon szereplő – egyébként meglehetősen hézagosan feltöltött – archívum 2012 novemberétől indul, tehát ebből akár az a – nem feltétlenül helyes – következtetés is levonható, hogy a honlap közel egy éves.

A honlapon egyebek közt az következő olvasható:
szablyafűrész
Sporttagozat – Kalocsa

Kedves Barátaim!
Tájékoztatlak benneteket. hogy 2013. szeptember 6-án megalakult a Sporttagozat kalocsai szervezete.
Az új szervezet elnöke Sztojka Istvánné.
Az alakuló ülés résztvevőit az MSZP kalocsai elnöke köszöntötte.
Az előkészítő munkát Károlyi Attila, a székesfehérvári szervezet elnöke végezte.
A résztvevőknek mindnyájunk nevében sikeres közös munkát kívántam.
Tisztelettel
Király György

Szerettük volna megszólaltatni Sztojkánét, de egy félreértés miatt először véletlenül az urát – aki egyébként a Kalocsai Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke – sikerült elérnünk. Sztojka azt mondta: a felesége belépett a sporttagozatba, azt azonban nem tudta megmondani, hogy a sporttagozat az MSZP sporttagozata-e, „mert én nem vagyok benne”.

Sztojkáné – aki szintén képviselője a Kalocsai Roma nemzetiségi Önkormányzatnak – nem kívánt nyilatkozni. Kérdésünkre, hogy a sporttagozat az MSZP sporttagozata-e, annyit mondott: „Én nem tudok róluk semmit.” Amikor közöltük Sztojkánéval, hogy ő az elnök, úgy reagált: „Én független vagyok, úgyhogy engem nem tud érdekelni.” Megismételt kérdésünkre, hogy a sporttagozat kötődik-e az MSZP-hez, úgy felelt: „Én nem tudom […], nem is akarok róla tudni, úgyhogy ennyi.”

A párt Bács-Kiskun megyei irodáján a sporttagozatot úgy kommentálták: „én erről nem is hallottam”. Megkaptuk viszont Lakatos Jánosnak, a párt kalocsai elnökének a számát. Lakatos nem volt hajlandó nyilatkozni – még arról sem, hogy ő köszöntötte-e a sporttagozat kalocsai szervezetének megalakulása alkalmából összegyűlteket. Azt javasolta, hogy az MSZP Jókai utcai székházánál érdeklődjünk. „Nem tudok válaszolni” – reagált arra a kérdésünkre, hogy – mint ahogy azt a már idézett honlap állítja – köszöntötte-e az alakuló ülést vagy sem. „A sajtóosztály a Jókai utcában mindent el tud mondani” – tette hozzá. Arra sem tudott válaszolni, hogy a sporttagozat az MSZP sporttagozata-e vagy sem.
szablyafűrész
Cikkünk megjelenése után, csütörtök délelőtt jelentkezett szerkesztőségünknél Török Zsolt MSZP-szóvivő, aki annyit mondott munkatársunknak: pártjának valóban van kalocsai sporttagozata.

Szerettük volna megszólaltatni Kőrös Gusztávot is, ő azonban többszöri próbálkozásunkra sem vette fel a telefonját.

atv.hu, Szegő Péter
sokanvagyunk
Az MSZP-ben már Török nevű szóvivő sincs! - Sőt! MSZP sincs - csak még a levágott farok ott a parlamentben egy kicsit ficánkol...
rugacs
@Vizual: Nyilván nem vetted észre a nagy felhajtásban az előzményeket: "Yoda69" 9 pontjára válaszoltam főleg kérdésekkel!
Ott van a mondataim végén az írásjel "?", ami kérdésre utal!
Ha keveredést látsz a 9 pontban azért van, mert igyekeztem az állításaira pontosan válaszolni vagy kérdezni!
A "2-es" pont lehet a legnagyobb zavar neked, hiszen arra nem írtam semmit!
Ha nem érted a kérdéseimet, hogyan tudnál azokra válaszolni?

De megpróbálom feltételezni, hogy amúgy értelmes ember vagy, ezért arra gondolok, az utolsó "pont" zavar!

Te nyilván másként ismered a történelmet, mint én, vagy mint a választók 2/3-a. Nem meglepő, hiszen ha egy véleményen lennénk, nem lenne köztünk véleménykülönbség!

Te biztosan úgy tudod, hogy 2004-ben volt az ország a mélyponton és 2010-re az mszp a csúcsra vitt bennünket!

Biztos vagyok benne, hogy vannak emberek akik tényleg a csúcsra jutottak, kár, hogy a lakosság többsége meg a nyomorba!

Most is leginkább azoknak áll feljebb, akik sérelmezik, hogy elvették előlük a mézesmadzagot!

Bizony, van, aki a kevesek számára ad kedvezményeket, van aki a többségnek.

Hiszen az mszp 100 milliós végkielégítéséből fideszesek és mások sem igazán profitáltak (persze lehet, hogy pont te igen), míg az általad trafikmutyinak nevezett dologból többségében fideszpártiak, de akadtak mások is!
S míg utóbbi esetben leginkább lehetőséget kaptak a nyertesek - arra, hogy boldoguljanak, ha tudnak -, addig a végkielégítésben részesültek konkrét gazdagságot!

S azáltal, hogy állami tulajdonú gyárakat, üzemeket adtak el külföldi cégeknek, azzal korántsem az ország vagy a lakosok, de még csak nem is a dolgozók jártak jól!

Lásd Dunai Vasmű, vagy E.On ...stb.

De abban is biztos vagyok, te ezt másként látod, de ez abból fakadhat, hogy nem azonos oldalon állunk! Te nyilván a nagytőkét képviseled, márpedig ezeknek ők voltak az igazi nyertesei.

Az a feltételezésed pedig, hogy én propagandista vagyok arra utal, hogy minden veled egyetnemértő...
rugacs
"Október 30-án aztán az MTV Híradója rátalált egy sporttagozat.hu honlapra, rajta egy közleménnyel, amit a sporttagozat országos alelnöke, vagyis Király György írt alá. E szerint „2013. szeptember 6-án megalakult a Sporttagozat kalocsai szervezete. (...) Az előkészítő munkát Károlyi Attila a székesfehérvári szervezet elnöke végezte.” A Híradó ezek után kereste Török Zsoltot amiatt, hogy megkérdezze, mi az igazság az ügyben, a szóvivő azonban nem kívánt nyilatkozni."

Olyan jól ismerik egymást az mszp-sek, hogy fogalmuk sincs, ki tartozik közéjük és ki nem:-))
Vagy inkább letagadják.
Végül is a Török bőre jó vastag, mindent kibír!
Amit tegnap állított, ma helyesbíti, amit ma, azt majd holnap fogja átfogalmazni...:-)
Sede
@rugacs: Töröknek is érősen érik a lemondás.
összevissza beszél napok óta.
Vizual
@rugacs: Hogy én mit gondolok azt nehogy már megmond ! De javaslom olvassál a tényeid" "mellé egy kis történelmet, meg úgy általában. Mondtam már egyszer és csak nem akarsz leszokni a hazugságokról. nekem nincs időm, karakterem meg kedvem se erre a hamisításra, a félreértelmezett hazugságok helyrerakására. Ha szólok csak azért teszem, hogy a véleményemben elmondjam, neked is, hogy hazudsz, csúsztatsz és egyáltalán.
Önkényesen helyezel egymás után tényszerűnek látszo, máshol és máskor megírt véleményeket. Bizonyítani nem tudsz semmit és ez ettől lesz hazugság.De sebaj. Az új törvény már a következő rendszerben lesz érvényes. Mint minden amit a FIDESZ idehány nekünk. Meg te.
(Csak zárójelben mondom példaként. A Dunai Vasmű a rendszerváltási után nyersanyag hiány miatt agonizált idáig. és ugye nyersanyagot nem kaptunk. Odaadták annak aki megvette. Munkahely, pénz, és nem ment tönkre nem omladoznak a falai. Mint a Csepel Műveknek. Stb. )
Ja ! Nincs kedvem számokat írogatni, meg értelme sincs, nem értenéd.
Pisti271
Eddig ennyire tellett.
Állítsa már elő valaki ezt a Károlyi Attillát a maga valóságában.
Elvégre egy közéleti ember, egy párt megyei tagozatának a vezetője.
Biztos nem lehetetlen megtalálni, ha tényleg valós személy.
rugacs
@Vizual: Jézusom, te el is hiszed, amit itt összezagyválsz?
A DV vezetősége erősen baloldali, de ilyet még ők sem állítottak soha az életben..., sőt!
Mindegy, így legalább már tudom, hogy ki vagy valójában: te a suchman tamás vagy álnéven!
Mert az találta ki ezt az ökörséget!
Meg azt is, hogy mindent el kell adni, amihez nem értettek. S mivel semmihez sem értettek, ezért szinte mindent el is adtak!
Így már érthető, hogy megpróbálod a szerencsétlen együgyüeket megtéveszteni.
Te vagy a vezető, vak vezet világtalant!
Ne is írogass számokat, mert azok önmagukban nem jelentenek semmit!
Szerintem betűket sincs értelme írogatnod, mert azoknak sincs sok értelmük..:-)

Hát tudod, nem gondoltam volna, hogy vannak még ilyen orruknálfogva vezetettek...
De látom, ha jól megtömik a zsebedet, te mindent beveszel...
Vizual
@rugacs: Tóth Lászlót 2002-ben Hónig Péter váltotta, akinek az idején elkezdődött a Dunaferr privatizációja, a Donbass csoportba való integrációja. A tárgyalások 2003 őszén indultak, és a részvényjegyzési és befektetési megállapodásban rögzített zárási feltételekről szóló dokumentumot 2004. szeptember 30-án írták alá, az új tulajdonos a Donbass Ipari Szövetség (+ Alcsevszki Vaskohászati Kombinát Rt., Duferco International Trading Co. Ltd., Kundax AG.) vezette csoport lett.f [46] Hónig Péter 2005-ben – az elnöki funkció után – a vezérigazgatói posztról is távozott. Utódja Szusil Triha, a Donbass-Duferco konzorcium szakembere lett, akit az év végén Valerij Naumenko váltott.f [47] 2012-ben Andrej Szapelin az elnök, a cégvezető Jevgenyij Tanhilevics.[36]
2006 januárjában a vasmű elnevezése Dunaferr Dunai Vasmű Zártkörűen Működő Részvénytársaságra változott.[36]
A Dunai Vasmű vezérigazgatói[szerkesztés forrásszöveg szerkesztése]

A vezérigazgatók névsora a privatizáció befejeződéséig:f [48]
Dátum Év
1950–1953 Sebestyén János
1953–1962 Borovszky Ambrus
1962–1964 Závodi Imre
1964–1975 Borovszky Ambrus
1976–1991 Szabó Ferenc
1992–2001 Horváth István
2001–2002 Tóth László
2002–2005 Hónig Péter
2005 Szusil Triha
2005–2012 Valerij Naumenko
2012 Jevgenyij Tanhilevics

Nos ha áttanulmányoztad, főleg az utolsó 3 nevet, meg alaposan megnézted a dátumokat, beszélhetünk. Addig pedig fejezd be a mellébeszélést. És talán ha megemlítenéd ki is volt közülük baloldali ? és ha ezt folytatod visszatérek az előző pár kommentedhez és mindegyiket hasonló tényekkel cáfolom. Ha nem tudsz más mint mocskolódni, hát állók elébe.
Csak úgy megjegyezném 1989-ben volt a rendszerváltás ! A bal oldalt itt Antal József és Boros képviseli. Itt együgyű csak te vagy. A többi meg "csak " tájékozott.
spu00
@Yoda69: Nem tudja véletlenül, miért mondott le az MSZP kommunikációs igazgatója? Az Ő lemondása egyértelmű beismerés egy aljas játék véghez vitelének.
Yoda69
@spu00: Azert mondott le, mert nem tajekoztatta feletteseit arrol, hogy atadott egy videot a HVG-nek, amirol azt hitte hogy valos. Hiba volt, levonta a konzekvenciat.
Ez azonban beismerese annak, hogy az MSZP-nek barmi koze lenne a video elkeszitesehez, vagy megrendelesehez. Ez most a rendorseg dolga,hogy erre fenyt deritsenek.
Tovabbra is allitom csak egyetlen szervezetnek allt erdekeben egy ilyen lejaratas veghezvitele, az pedig a trafikdesz.
A masik alternativa sokkal prozaibb: a ciganyok egyszeruen penzt akartak csinalni, de nem jott be, es most kenik a szart mindenhova.
nahát
@Yoda69: az agymosás hibátlan, a maszop még mindig ártatlan! hahahahahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.