A rasszizmus nem természeti csapás, hanem emberek műve, a kisebbségek elleni gyűlölet erősödik egész Európában, így Magyarországon is – mondta a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára szombaton Nagycsécsen. Tállai András erről azon a Borsod megyei településen beszélt, ahol öt évvel ezelőtt, akkor még ismeretlenek, gyújtóbombát dobtak romák által lakott házakra és agyonlőttek egy 40 éves nőt és egy 43 éves férfit. A gyilkosság a romák elleni támadássorozat része volt.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

igazszó
Régóta mondom minden fórumon hogy semmilyen idegen kissebség ellen nincs kifogása se a magyarnak se a liberális nyugati kulturáknak csak és kizárólag a cigányok ellen Azokat toloncolják ki minden országból nem véletlenül Alkalmazkodni NEM akaró , népcsoportról beszélünk akiket nem tudnak rendszabályozni sem jogilag sem társadalmilag és akiknek beteges szaporulata veszélyezteti a befogadó társadalom ez esetben a magyarság létét!Mer ugye azt a szaporulatot el kell tartani és erre egyre képtelenebb ez az ország A romló gazdasági helyzetben pontosan a magyarság fogy egyre kevésbé mer gyermeket vállalni !A helyzet ön romboló egyre mélyebbre ássuk magunkat és ennek megoldásában ez a farizeus duma amely nem néz szembe a valós problémákkal homokba dugja a fejét, nem old meg semmit Mindazonáltal azt is mindenki tudja hogy ezek az állítások nem MINDEN cigány származású emberre igazak , de sajnos a zömére a többségre igen Innen az általánosítás társadalmi szinten.. Mégis ha az emberek találkoznak egy rendes becsületes tanult normákat betartó cigány emberrel soha nem közösítik ki csak a származása miatt Ezt biztosan tudom állítom és tapasztalom!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bukfenc
Már többen leírták

Régen a cocalizmusban - esélyegyenlőség . volt!
nem sírom vissza a cocalizmust!, az esélyegyenlőségen van a lényeg!!!
1975-1990 között rengeteg cigány származású embert ismertem meg, PL: főagronómus okos és tekintélye volt az ottani parasztság körében (senkinek eszébe se jutott, hogy cigány)
Középi.igazgató, tanár stb...
Ránézésre ortodox vajda, amikor oda adta a névjegyét: minisztériumi fő.o.vez., - majdnem kiestem az etető székből! :))
Egyszer egy nagyon barna bőrű, de igen csinos vékony hölgytől megkérdeztem meggondolatlanul: - Hol takarítónő??- Ő, megmosolygott, kezembe nyomott egy névjegy kártyát, és közölte. - Azért, mert cigány vagyok, (az Ukrán határ mellöl származom) van két diplomám...
Égtem mint a rongy.. :( a n.k. egy multi 5-ik emberének státusza!!
Levendula
NINCS emberi méltóság MUNKA nélkül.
vidi500
@kkalman: jó gondolatok, de egy helyen "sántít", mégpedig itt:

"Ha a bodzások is megpróbálnának normálisan élni, a saját, valós kulturális értékeiket ápolva, akkor lehetne beszélni arról, hogy "a roma integráció mindannyiunk számára közös érdek”."
Pontosan a saját kultúrájuk nem engedi meg az integrálódást! Csak az tud integrálódni közülük, aki a saját kultúrájának legalább 90%-át leveti! A saját kultúrájuk kényszeríti bele őket abba, hogy "bodzások" legyenek!
coyote3
És ezt pont az a Tállai mondja, aki megalázta, emberi méltóságában megsértette az éhségmenet tagjait... Gratulálok.
igazszó
@vidi500: Na és akkor,? Ha ilyen a saját kultúrájuk akkor az nem kultúra ,ideje elvetni mert be kéne látni mire is jutottak vele! De ezt csak ők csinálhatják belülről , nem mi kivűlről Nekünk erős ráhatást kell gyakorolni Egyébként azt a cigány vajdát aki kiállt és elmondta hogy persze hogy van cigány bűnözés és belülről kell megváltoztatni a saját viselkedésüket eltüntették A hülyeségeket beszélő Tállait kell hallgatni helyette

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.