Az MSZP szerint a kormány húzza az időt a devizahitelesek ügyében, amivel milliárdos károkat okoz a családoknak, de körülbelül ugyanekkora hasznot hoz a bankoknak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Most akkor csak az a kérdés, hogy ez jó vagy rossz...mert mostanig azért rinyáltak, hogy elakarja űzni a bankokat.
Feraj49
MSZP. sem volt jobb ! Mikor Gyurcsány milliárdokat adott a bankoknak !
keresztapa
Ezek a politikusok azt hiszik magukról, hogy újra hasznosíthatók mint az elhasznált műanyag. Akkor kellet volna okosan tevékenykedni amikor uralták az országot, akkor nem tudtak okosokat mondani tenni, akkor most talán, sem fognak tudni érdemben tenni. Akkor most mi ez a felvilágosodás, megvilágosodás. vagy játszanak a gondolattal, hogy ma mért ne legyenek okosabbak, mint tegnap voltak. Ez itt a baj, hogy soha uralkodásuk alatt nem akkor voltak okosak amikor annak kellett volna lenniük.
JAJMÁR
2010-ben, a választásuk után ugrott meg a deviza árfolyama, és kerültek bajba az emberek. A 180 Ft-on kiváltható lehetőség is nagyon megemelte azoknak, akik ezzel nem tudtak élni, vagyis pont a bajban lévőkön nem segítettek, de sokat ártottak. A segítő szándék hirdetése, meg a bankok hibáztatása ezen a tavaszon kezdődött, és az ígérgetés is. Nyilván az a cél, hogy ez minél tovább tartson, így húzzák az időt, ezért nem fogadták el a bankok javaslatát.
Miközben azzal fenyegették a bankokat, ha nem találják ki a tutit, akkor majd ők lépnek, nincs is tervük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.