A tegnapi horthysta farsangi bál- és Lipótmező-emléktalálkozón a 444.hu tudósítója szerint egy idősebb hölgy gyomron vágott egy jobbikost, mert zsidó provokátornak nézte. A nő – aki saját bevallása szerint látnoki képességű, és Szegedi Csanádot is "ő csinálta ki" – később elmondta, nem ütötte meg, csak alányúlt.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
@lenhardtibolya: Miért ne tudná egy középiskolás, hogy hol van, mit csinál? Ne gyere már ezzel a marhasággal, hogy csak a szenilis vénemberek tudják az egy igaz igazságot... A forradalmat sem ezek a pállott vénasszonyok csinálták, akik ott hajbókolnak most egy kézcsókért, hanem az általad lenézett és "tudatlan" fiatalok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
sokanvagyunk
Én frászt kapnék, ha alám nyúlna ez a hölgyemény... :))
űrbán
@sokanvagyunk: A náci patkány frászt is kapott ;-)
lenhardtibolya
Ez a "látnok" nőszemély valószínűleg bolond. Egyébként egy szoboravatás szertartását megzavarni nagyfokú neveletlenség. Látszik, hogy egészen fiatal kölykök ordibáltak, nyilván felheccelték őket valakik, akik igyekeztek a háttérben megbújni (jó szokás szerint)... A kiskölyök, aki még talán iskolába sem jár, de már sárga csillaggal a mellén és izraeli hadsereg feliratú sapkában pózol, nyilván azt sem tudja, hogy hol van, mit csinál, de fütyülni próbál, mert a "nagyon okos" apuka erre buzdítja. Mit szólnának ugyanezek az "ellentüntetők" hogyha a Dohány utcai zsinagóga előtt éppen így lármázna és acsarkodna valamilyen társaság, akiknek nem tetszik az a szertartás, amit ott folytatnak?
nehogymá
meee?egyéb nem jobb oldali rendezvényt meg lehet zavarni?meccsen lehet zsidózni?
leszúrt rittberger
@lenhardtibolya: Miért ne tudná egy középiskolás, hogy hol van, mit csinál? Ne gyere már ezzel a marhasággal, hogy csak a szenilis vénemberek tudják az egy igaz igazságot... A forradalmat sem ezek a pállott vénasszonyok csinálták, akik ott hajbókolnak most egy kézcsókért, hanem az általad lenézett és "tudatlan" fiatalok.
lenhardtibolya
@leszúrt rittberger: Nagy tévedés, hogy lenézném a fiatalokat, hiszen nekem is vannak unokáim, akiket nagyon szeretek, de ők nem próbálnak kifütyülni senkit, nem kiabálnak be rendezvényeken, egyszerűen normálisak.
bretagne
Nem tudok mit szólni ehhez. Magyarország jobban teljesít?
qxy
@lenhardtibolya: Nem bolond az sajnos , mert igen is nem egy bér gyilkos él szabadon.
én is ismerek egyet és most a seggét sem merik meg szagólni mert befolyásos ember. A zsinagógában a szertartás? A bibliájukban, utal erre egy rész. hogy jogosan és büntetlenül, mit tehetnek azzal a nem zsidóval akinek nem tetszik a szertartás és ki nyilvánítja.
darwin
@bretagne:Zsidó provokátor?Mire lehet fogni ,ha megtetszik a fiatalember zacsija!Tényleg egyre okosabbak vagyunk!
leszúrt rittberger
@lenhardtibolya: Ja, tehát amikor a "magadfajta" füttyög a melegfelvonulásnál, a cigánytüntetésnél, a zsinagógánál, a szoci rendezvényen, az normális, amikor más füttyög, az nem normális...

És persze a látnoki képességekkel rendelkező, jobbikost hasba vágó némber is normális :DDDD
silber13
@qxy: Áruld már el, mely részében találtad ezt a Bibliának? Kiváncsivá tettél! :-))
lenhardtibolya
@leszúrt rittberger: Mikor látott engem bárki is akármilyen rendezvényt megzavarni?! Nem láthattak ilyen helyen, mert egyszerűen nem megyek oda, nem "füttyögök" és nem ordibálok, nem az én stílusom.
sbl
Hová is "nyúlt alá"? Azt hiszem ez már XXX-es kategória, vöröskarikás...
qxy
@silber13: Nem én találtam, hanem egy tévé csatornán volt ahól négy neves Rabbit hívtak meg és ezeket a kérdéseket tették fel amit az ő bibliájukból szemezgettek. elötte, szépen beszélgettek és amikor a riporter egy két olyan kérdést tett fel már nem is voltak olyan rendesek a Rabbik és nem is igen akartak válaszolni a rabbik. az cseszett be nekik amikor meg kérdezték. -
Igaz e hogy 3 éves és egy napos lányt meg lehet becsteleníteni? de csak a zsidóknak. - igaz! de egy nem zsidó ugyan ezért a tettéért még halálra is lehet ítélni . .
Miért szabad? .- Indok. - Ha bele nyúlsz a szemedbe, könnyezik, kissé fáj. De el múlik . Nem igen akartak a szakértők válaszólni és azt mondták, ez nem tartozik senkire!
Boncolgatták tovább is , de minden vallásban vannak hibák. A keresztény vallásban is a pap jóságra neveli a gyereket, " M" mostanában" de igen is benne van a szent irásban az is hogy lehet verni ! csak ne annyira hogy károsodjon a gyerek azért találták ki a pálcát . vagyis nyugodtan verheted, ha nem fogad szót. Csak ezt sem reklámozzák
Hogy igaz e a riport állítólag igaz ? a zsidókról, ,,? ? halkan mondom, ,, el hiszem róluk.
silber13
@qxy: És te ezt fentartás nélkül el is hiszed?
Január
Ez az ilyen-olyan beszólás , megnyilvánulás mindaddig megmarad, míg a történelmünk eseményei nincsenek objektív módon, csak a tények alapján feltárva, feldolgozva.
Most a szoboravatás okán Horthy tevékenységének megítélése osztja meg az embereket.
Igen csak elcsodálkoznának a füttyögők , ha tudnának, hogy Horthyt több gazdag zsidó család alapítványokon keresztül támogatta, mikor az országból emigrált Portugáliába.
Mindenkit, akit elért az akkori politika a nürnbergi bíróság, pedig bűnösnek találta elítéltek, Őt csak tanúként hallgatták meg. Vajon miért?
Most nem védem Horhyt, mert nem tisztem, de hallottam én még a szocializmusban tárgyilagos tényfeltáró elemzést róla, és elítélő megnyilvánulás ebben a kapitalizmusban.
lenhardtibolya
@qxy: Gondoltam, hogy így van. Köszönöm a hozzászólást.
qxy
@silber13: Hogy el hiszem e? Nézd meg a verset amit a zsidók egyik nagy embere írt a magyarokról. Vers a magyarokról címmel. és nem tudom olvastad e, nem egyszer fel is tettem azt a felhívást amit a zsidók adtak ki még a mult századba ami a Kárpát medence kisajátításáról szól amire 150 év van meg adva és minden segítség ennek meg szerzésére. Kik is irányítják az országot? ? ? egy kézen meg lehetne számolni kinek nincs " kis sapkája"
silber13
@qxy: Ezek szerint a jelenlegi kormányt és a tagjait is ők irányitják? Vagy ne adj isten, ők is ahhoz a nációhoz tartoznak S, ha elnézem a kormányzati szerencsétlenkedéseket és más - istennek nem tetsző dolgot - akkor lehet, még igazat is adok, mert érződik a készakarvaság!
qxy
@silber13: Nem láttad azt a parlamenti kis zenélést éneklést? még hangszerek is voltak.
nem hiszem hogy mindenki csak erre az alkalomra tanulta meg héberül azt a dalt???
és eléggé szégyen hogy egy Magyar parlamentben nem a Magyar ! ami az első.
de mindegy el is foglalhatják hazánkat és megint keresheti a tudományos csoport annak az okát hogy bárki aki szemet vetett a Kárpát - medencére, akik elég sokan voltak, mégsem volt itt maradásuk és nem tudják mi az oka. hogy nem tudnak itt letelepedni . Én meg nem mondom meg . Jöjjenek csak . és tanuljanak azoktól akik már meg próbálták.
nyanya001
Elmebetegek gyülekezete !
A látóasszonnyal az élen !
Tootsy
@qxy: A zsidok Bibliaja az Otestamentum, mert ok csak Jezus szemelyet es az Ujtestamentumot nem fogadjak el, mint Megvaltot,...

Nem artana, ha valami kozelebbit tudnal mondani errol a zagyvasagrol, mert a riporter sem lehetett szazas, amikor - miert is? - 3 eves es 1 napos kislanyok meggyalazasarol kerdezett???

Szerintem Te valami sci-fi-t lattal, 3 szakallassal meg egy hulye - es foleg tajekozatlan - idiota riporterrel megspekelve,..."o(((
qxy
@Tootsy: Az egész riport azon borúlt ki hogy valaki bele olvasott a Tórába? nem tudom már melyik könyvről volt szó de nagy felháborodást okozott és nem hitte el ezt a zagyvaságot és próbálták meg kérdezni a tényleges illetékeseket ezzel kapcsolatban. Akik, persze nem akartak egyenes választ adni egy kérdésre sem.
stone
Mérhetetlen cinizmusra vall, a horthy szoboravatón Radnótit idézni.
Novák: ilyen kevesen? :-) ::: Emőke! az arány számított: 1:4 :-) : majd gallérmentén rántsál elő egy eseményt, amivel szemben négyszeres az ellentömeg. Az nem tűnik túl népszerűnek.:-)

Valakit megítélni kizárólag a teljes munkássága után lehet. Örülök, hogy az a néni (aki az életét horthynak köszönheti) él. Viszont hatszázezer zsidó honfitársunk, továbbá a teljes horthy időszakban elhurcolt -és megölt embertömeg (továbbá a háború halottai) erről most nem tudtak nyilatkozni, mert meghaltak. Itt sajnos irreális az aránytalanság.
Lehet, hogy tett valami jót is horthy, de összességében tekintve felülmúlta hitlert.
Megdöbbentőnek tartom, hogy egy nyílván antiszemita párt (jobbik) képviselői azt magyarázzák, hogy horthy hány zsidó embert mentett meg holott tény, hogy ők maguk gyűlölik a zsidóságot. Ha pedig azért állítanak szobrot neki, mert pl: zsidókat mentett, akkor meghasonlott a jobbik a saját nézeteivel.
macilaci
@qxy: Én azért a TV adó nevére is kiváncsi lennék. Nem hiszem,ha ilyen jól emlékszel az ott elhangzott dolgokra pont csak azt felejtetted el, hogy hol hallottad, vagy rögtön kiderül, hogy az egész valami baromi nagy kacsa? Hülyeségnek nagy az biztos!!
nyanya001
Csak matatni akart az öreglány ingyen.
nehogymá
ingyen fityma vizsgálat volt.olcsóbb mint genetikushoz járni vagy család fát gyártatni
silber13
@nyanya001: Csodálom, hogy a látó asszonyt nem verte bele a betonba a megmatatott!! Az kelett volna!!
qxy
@macilaci: Emlékszem, egy amerikai adón volt mert én azt is nézem. és arra is hogy nem egy rész volt le adva . és olyan kemény dolgok voltak benne hogy este 10 után volt adásba adva . ( az ottani idő szerint) és nem úgy nézett ki hogy kacsa mert nagyon nagy port kavart és korhatáros volt Nézek vagy 500 csatornát. nem gondoltam hogy egyszer is szükségem lesz a csatorna nevére . el nézést. de olyan 2, 3 éve volt a műsor.
összefogás
@leszúrt rittberger: Mit jelent, hogy "magadfajta"? Mért te milyen "fajta" vagy?
Ez a kirekesztés a BALTÁS VEZÉRED szava járása, persze, hogy Te is ezt használod.
Itt tart az ország. Nem csoda, hogy minden normális fiatal el "menekül" ebből a magadfajta
országból. Na ennek kellene véget vetni és a másikat is embertársnak elfogadni. Amúgy a
BALTÁS VEZÉRED és maffiózó bandája remélem eltűnik 2014 tavaszán.
leszúrt rittberger
@összefogás: Nekem ugyan nem vezérem senki, akkor sem, ha ki tudja miért csupa nagybetűvel írod... "Magadfajtával" a füttyögő jobberekre céloztam, tudod akik a nekik nem tetsző tüntetéseket, felvonulásokat előszeretettel megdobálják, kifütyülik. Értelmezd a sorokat, nem árt, ha tudod is mit olvasol.
filoszemita
@leszúrt rittberger: Örülök, amikor két magadfajta összekap, mert nem ismerik fel egymásban az elvtársat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.