Kényelmetlen két hét következik Bajnai Gordon életében, ugyanis korábbi kijelentései között mazsolázhat a Washingtoni választott bíróság Sukoró-ügyben. „Felhők” gyülekezésére utal az is, hogy Bajnai menekül a kaszinóberuházással kapcsolatos kérdések elől.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha MNO-s cikk akkor ketkedessel kell fogadni. A fidesz szocsove mar tobb tucatszor vesztett pert hazudozasert.

De tegyuk fel hogy igaz, amit irnak, akkor leginkabb a trafidesznek van takargatni valoja,m hiszen artatlanul vadoltak meg embereket Sukoro ugyben, es tettek tonkre a beruhazast, amely tobb ezer embernek adoot volna biztos megelhetest, es Magyarorszagot a szorakoztato ipar kozpontjava tette volna K.EU-ban.
A 100 milliard buntetest, ha vegul veszit a magyar a allam, a trafidesznek kellene megfizetnie, nem pedig az adofizetoknek.
silber13
@Yoda69: És talán felteszik a kérdést, hogyan is kerüt ebbe a témába nyakig bele űorbán Viktor! Persze felesleges lenne a kérdés, hiszen ez a csúti mélynövésű, hirhedten nagy nazudozó és ezt jól tudják az USA-ban is.,
szaboria1
Mno-nak már csak a fidesz hívek hisznek. Azt miért nem fírtaja vajon Orbán mit szeretet volna kapni amikor Ő tárgyalt a beruházókkal?
hetöndöe
Ez az MNO egyre nagyobb blődségeket ír,olyan mint a Rákosi érában a párt lapja.
Szánalmas és nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.