A parlament hétfőn eltörölte az előzetes letartóztatás időtartamának négyéves felső korlátját a kiemelkedő súlyú, legalább tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűncselekményeknél. Az MSZP és az Együtt-PM szerint így alkotmányellenes az immár elfogadott jogszabály.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ezek sem a bírókat sarkallják,hogy végezzék a munkájukat, inkább benntartják, biztos ami biztos.Az igazságszolgáltatás nem igen dolgozik.
Hozzánemértés és hülyeség.
human
Örülök, hogy kötelező lett a nyomkövető, de remélhetőleg ettől még nem lesz gyérebb a rendőrség figyelme.
human
@gabrella: Egy riportban hallottam, hogy a bizonyítási eljárásoknál valamibe belekutyult a fidesz átalakítás címszóval és ez miatt csúsznak a szakértői vélemények is. Hasonlóan mint a központosított tankönyvosztás, ahol a mai napig nincs minden diáknak tankönyve és letojják a reklamálókat. Vagy ott van a központosított közoktatás, ahol nagyobb a káosz, mint valaha, pénz meg semmire sincs.
gabrella
@human: Jaaaaa! Akkor a kormány a hunyó!?
human
@gabrella: Igen. Ők barmoltak bele a régi rendszerbe. Régebben olvastam róla, de már nem tudom hol. Jellemzően belenyúlnak valamibe és az el kezd nem működni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.