Az árfolyamgát kiszélesítését üdvözli, az ingyenes készpénzfelvételt azonban társadalmilag károsnak tartják....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
" "Ez olyan, mintha társadalmi munka után adót szedne az állam a társadalmi munkát végzőtől" - fogalmazott Kovács Levente."
--ez pont az,de Közmunkának hívják !
lópicigáspár
Érdekes ez az egész helyzet. Az én bakszámlám ingyenes volt, se tranzakciós díj, se kp felvételi díj, se semmi! Aztán jöttek ezek ott a kurmányban és lőttek az ingyenes számlámnak! Most kapálóznak az ingyenes pénzfelvételért. Miért is lett fizetős? Mert ők megsarcolták a bankot! Erről egy dolog jut eszembe, Dr Bubó: "Ne terjessz el egy kórt azért, hogy legyen mit megfékezned!"
excep
tényleg??? én meg azt tartom károsnak hogy felvett 1.6 milla visszafizet 6milla szemét uzsorás férgek és a rohad kormányok aszisztálnak hozzá
mariaberta
Ennek az egész dolognak egy megoldása van -szerintem-, hogy a fizetéseket ne a bankon keresztül, hanem kézhez kapjuk, a nyugdíjasok meg válasszák a postát. Sok postás örülni fog, ha a bankok által levont illetékek összegét ők kapják meg borravalóként.
Szerintem örülnének a postások, mert ez nekik jövedelem kiegészítés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.